Voordeel- bundel
Omschrijving

Een aantal jaar geleden heeft WWF de Zambeessie knuffels gemaakt om aandacht te vragen voor het prachtige gebied rond de Zambezi-rivier in Afrika. Er lagen nog vele Zambeessie cheeta knuffeltjes in het magazijn en omdat de natuur rond de Zambezi-rivier nog steeds beschermd moet worden bieden we deze lieve knuffeltjes nu aan in een set van tien voor slechts 39,95.

De cheeta is één van de dieren die voorkomt rond de Zambezi rivier. De Zambeessies zijn schattige kleine knuffeltjes van zo'n 10 cm groot. 

Hoe en wat

Gepassioneerd, optimistisch, geloofwaardig en inspirerend, dat is waar de WWF Pluche Collectie voor staat. Met jouw aankoop draag je bij aan het beschermen van deze dieren in het echt! 

Deze knuffeltjes voldoen aan de ÖKO-Tex standaard 100.

Specificaties
Merk:
WWF Pluche Collectie van BonTonToys
Kleur:
Diverse kleuren
Maat:
10 cm
Materiaal:
Buitenkant: 80% Acrylic / 20% Polyester.
Wasadvies:
Handwas
Zambezi luchtfoto Jasper Doest

Bescherming van het gebied rond de Zambezi-rivier

De Zambezi-rivier is een van de belangrijkste levensaders voor mens en dier in Zuidelijk Afrika. De rivier is onderdeel van het grootste grensoverschrijdende natuurgebied ter wereld: Kavango-Zambezi (oftewel: KAZA). De rivieren en de omringende savannes en graslanden staan bekend om overweldigende natuurverschijnselen. WWF zet zich al jaren, samen met andere natuurbeschermers, in om dit gebied te beschermen. Want door diverse bedreigingen is dat nog steeds hard nodig.

Lees meer over KAZA

Dit vind je misschien ook leuk