Contact met WWF

WWF / Daan Noordhuizen

Onze gegevens -in verband met het Coronavirus en in navolging van het advies van het RIVM zal het pand voorlopig niet open zijn-

Bezoekadres (in verband met het Coronavirus en in navolging van het advies van het RIVM zal het pand voorlopig niet open zijn)
Driebergseweg 10
3708 JB Zeist

Let op! Voer bij de navigatie het adres 'Bunsinglaan, Zeist' in. Net na het stoplicht, als je de Bunsinglaan inrijdt, neem direct rechts de oprit van WWF-NL, en dan rijd je zo de parkeerplaats op!

Telefoonnummers
0800-1962 (gratis servicenummer bij vragen of wijzigingen)

030-6937333 (telefoonnummer receptie)

030-6937321 (alleen voor pers) - meer pers informatie


Postadres
Postbus 7, 3700 AA Zeist


Bezoekerscentrum

Ons bezoekerscentrum 'Pandalobby' is elke werkdag van 09.00 tot 17.00 geopend. Loop gerust binnen, je bent van harte welkom! 

-let op, in verband met het Coronavirus en in navolging van het advies van het RIVM zal het pand voorlopig niet open zijn-


Contactformulier
Heb je een vraag? Neem contact met ons op via het contactformulier

Vragen of wijzigingen doorgeven

Privacy

Bij Stichting Het Wereld Natuur Fonds-Nederland (hierna ‘WWF-NL’) zijn we afhankelijk van de steun van mensen zoals jij om ons werk te kunnen doen. Daarom zijn we transparant over waarom we je persoonsgegevens vragen en wat we daarmee doen. Lees meer over onze privacy-instellingen.

Ellen Teunissen / WWF

WWF bij jou in de buurt

Vrijwilligers van de 30 WWF-Regioteams maken het Wereld Natuur Fonds zichtbaar in de regio door het organiseren van leuke activiteiten voor jong en oud, het geven van lezingen en gastlessen, en de verkoop van WWF-artikelen.

Vrijwilliger worden?

Meer weten over vrijwilligerswerk bij het WWF? Kijk voor uitgebreide informatie op onze vrijwilligerspagina's.

Wil je graag iets samen doen met de WWF-vrijwilligers? Dat kan! Neem dan contact op met het team bij jou in de buurt. De vrijwilligers verwelkomen je ook graag op hun activiteiten en zijn altijd op zoek naar nieuwe enthousiaste leden. Voor meer informatie: