Contact met WWF

WWF / Daan Noordhuizen

Bezoek ons

Bezoekadres
Driebergseweg 10
3708 JB Zeist

  • Met de auto: Let op! Voer bij de navigatie het adres 'Bunsinglaan, Zeist' in. Net na het stoplicht, als je de Bunsinglaan inrijdt, neem direct rechts de oprit van WWF-NL, en dan rijd je zo de parkeerplaats op!
  • Met het OV: Het kantoor ligt op 1,5 km afstand van station Driebergen-Zeist. Het is ongeveer 20 minuten wandelen of goed bereikbaar met de bus. Neem bijvoorbeeld bus 50 richting Utrecht en stap uit bij bushalte Heideweg. Het kantoor ligt dan aan de overkant van de straat.

Bezoektijden
Ons bezoekerscentrum 'Pandalobby' is elke werkdag van 09.00 tot 17.00 geopend. Loop gerust binnen, je bent van harte welkom! 

Onze gegevens

LET OP: 

Ons kantoor is gesloten tussen kerst en oud en en nieuw. Vanaf 2 januari bent u weer van harte welkom. 

Ons Customer Contact Center is tussen kerst en oud en nieuw telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 uur en 13:00 uur. U kunt natuurlijk wel een email sturen of ons contactformulier gebruiken.


Telefoonnummers

Postadres
Postbus 7, 3700 AA Zeist

Afwikkeling testament
Ben je benoemd als executeur en heb je vragen over de afwikkeling van een testament waarin het Wereld Natuur Fonds als erfgenaam of legaat is opgenomen? Neem dan contact met ons op via deze pagina.

Contactformulier
Heb je een vraag? Neem contact met ons op via het contactformulier

Vragen of wijzigingen doorgeven

Privacy

Bij Stichting Het Wereld Natuur Fonds-Nederland (hierna ‘WWF-NL’) zijn we afhankelijk van de steun van mensen zoals jij om ons werk te kunnen doen. Daarom zijn we transparant over waarom we je persoonsgegevens vragen en wat we daarmee doen. Lees meer over onze privacy-instellingen.

Ellen Teunissen / WWF

WWF bij jou in de buurt

Vrijwilligers van de 30 WWF-Regioteams maken het Wereld Natuur Fonds zichtbaar in de regio door het organiseren van leuke activiteiten voor jong en oud, het geven van lezingen en gastlessen, en de verkoop van WWF-artikelen.

Vrijwilliger worden?

Wil jij ook vrijwilliger worden? Dat kan! De vrijwilligers verwelkomen je ook graag op hun activiteiten en zijn altijd op zoek naar nieuwe enthousiaste leden. Kijk voor uitgebreide informatie op onze vrijwilligerspagina's of neem dan contact op via vrijwilligers@wwf.nl. We helpen je graag!