Word vrijwilliger

Ben je een kei in het organiseren van evenementen? Een ster voor de klas? Of houd je van actievoeren? Kortom: wil je graag iets concreets doen voor de natuur? Word dan WWF-vrijwilliger. Want samen met vrijwilligers kunnen we zóveel meer betekenen.

Trots op onze vrijwilligers

Wij zijn heel erg blij met onze vrijwilligers die vanuit hun passie, hun hart en hun kennis willen bijdragen aan ons belangrijke doel: ervoor zorgen dat deze aarde wordt doorgegeven aan toekomstige generaties! Vrijwilliger zijn bij WWF is leuk, inspirerend, voelt goed… je ontmoet anderen, je kunt je ontwikkelen en doen wat bij je past.

Aanmelden regioteam
Aanmelden regioteam
Vrijwilligerswerk in de buurt
Wil je graag iets in je buurt of regio doen voor WWF, dan is vrijwilliger worden bij een van de 30 regioteams iets voor jou.
Vacatures vrijwilligers
Vacatures vrijwilligers
Wil je graag iets doen voor de natuur? Vind je het leuk om je samen met andere enthousiaste mensen in te zetten voor bedreigde dieren als de tijger en de olifant? Heel veel is mogelijk als vrijwilliger bij WWF!
Aanmelden activiteitenteam
Aanmelden activiteitenteam
Af en toe iets doen voor WWF
Heb je niet zoveel tijd, maar wil je WWF graag een paar keer per jaar helpen op grote evenementen? Meld je dan aan voor het WWF-Activiteitenteam.
Activiteiten van vrijwilligers
Activiteiten van vrijwilligers
Een overzicht van alle activiteiten die WWF organiseert, zowel vanuit het hoofdkantoor in Zeist als samen met vrijwilligers door het hele land.

In de buurt

Wil jij graag iets in jouw buurt of regio doen voor WWF? Word dan vrijwilliger bij één van de 30 regioteams en organiseer activiteiten, geef gastlessen, help mee met WWF-campagnes… en meer!

Vrijwilligers aan het woord

Henk van Dillen
Henk van Dillen
Henk reed op een tweedehands fiets van Rotterdam naar Singapore, om aandacht te vragen voor bedreigde dieren.
"Zonder natuur kunnen we helemaal niet bestaan"
Eric & Joyce ten Sande
Eric & Joyce ten Sande
Na meer dan dertig jaar toegewijde inzet, werd het paar in 2015 gehuldigd met een lintje.
"Voor ons is het een ‘way of life’ geworden"
Jildau Hartzema
Jildau Hartzema
Omdat ze graag met kinderen werkt, zet ze zich voor WWF in als vrijwilliger jeugdeducatie.
“De aarde is zo mooi, die moeten we met z’n allen koesteren”