Samen voor een leefbare aarde

naturepl.com / Shane Gross / WWF

Het Wereld Natuur Fonds begon ooit als beschermer van dieren als de panda. Inmiddels is onze missie breder. Voor een leefbare aarde hebben we meer natuur nodig. Want meer natuur zorgt voor minder klimaatverandering. Dus moeten we van natuurverlies naar natuurwinst. Zo snel mogelijk. Maar de wereld veranderen kan niemand alleen. Daarom werken we samen met overheden, financiële instellingen, het bedrijfsleven en lokale gemeenschappen. Zo zorgen we voor impact op verschillende niveaus.

Dankzij het vertrouwen van filantropen kunnen we langlopende projecten voortzetten. Dus sluit je aan bij onze Huge Friends die jaarlijks € 10.000 of meer geven en maak onderdeel uit van een impactvolle gemeenschap van gelijkgestemden die allemaal hetzelfde doel voor ogen hebben: de natuur beschermen en herstellen waar dat het hardst nodig is.

Andrew Parkinson / WWF-UK

Kan de natuur op jou bouwen?

Persoonlijke kennismaking

conversion image

Wil je meer weten over groot schenken? Of hoe je dit kunt vormgeven? Onze relatie-managers helpen graag.

Kom naar ons volgende event

conversion image

Laat je contactgegevens achter en ontvang een uitnodiging voor een evenement of kennissessie met andere Huge Friends.

Gelijk beginnen met doneren

conversion image

Al overtuigd van onze missie? Draag dan bij aan een groenere wereld. Vul een paar gegevens in en wij regelen de rest.

 

 

 

Persoonlijke verhalen

Léon Rust

Huge Friend

“Tijdens mijn bezoek aan Zuid-Afrika heb ik gezien hoe WWF ervoor zorgt dat er veilige leefgebieden zijn ontwikkeld voor de zwarte neushoorn. Hiermee wordt deze fantastische diersoort niet alleen behouden, maar ook groeit het aantal weer. Ik heb zelf kunnen zien hoe belangrijk dit werk is en wat erbij komt kijken. Met mijn gift steun ik het Black Rhino Range Expansion Project (BRREP). Hiermee maak ik echt impact voor de zwarte neushoorn, dat geeft een bijzonder goed gevoel".

Gijs Botman
Huge Friend
"De medewerkers van WWF zetten zich iedere dag weer in voor wereldwijde en lokale projecten. Ik ben heel trots dat ik daar aan mag bijdragen als Huge Friend. Het zou een prachtige dag zijn wanneer WWF overbodig zou zijn."

Aanbevolen voor jou

WWF-US / Keith Arnold
Zo is de natuur eraan toe
Zo is de natuur eraan toe
Gerald Barraud / WWF
Hier zijn wij aan het werk
Hier zijn wij aan het werk
naturepl.com / Luke Massey / WWF
Deze resultaten hebben we al bereikt
Deze resultaten hebben we al bereikt