WWF-Netherlands

WWF Activiteiten

Een overzicht van alle activiteiten die WWF organiseert, zowel vanuit het hoofdkantoor in Zeist als samen met vrijwilligers door het hele land.

Bekijk alle activiteiten

Activiteiten

Ontdek hier een paar van de activiteiten die we organiseren in de komende maanden en bekijk alle activiteiten via de knop 'Zoeken'

Meer activiteiten van WWF

Activiteiten terugblik

Lees hier verslagen en bekijk de foto's van WWF-activiteiten uit het verleden.

Sea Swim 2022

Ondanks dat de WWF-Sea Swim 2022 niet door kon gaan vanwege de weersomstandigheden op zee, hebben de deelnemers ruim 80.000 euro voor het koraal opgehaald. Superbedankt voor jullie inzet en hopelijk tot volgend jaar!
Meer info

Terugblik: Nationale plogdag

Duizenden bierblikjes, plastic flesjes, wietzakjes, drie fietsen en meer dan zeshonderd babydoekjes. Ruim achthonderd kilo zwerfafval is afgelopen zaterdag verzameld tijdens de eerste Nationale Plogdag, een initiatief van het Wereld Natuur Fonds en buitenwinkel Bever.
Meer info

Terugblik: schoonmaakactie Utrecht

Na het succes van het Plastic Vissen in de Utrechtse grachten van 20 oktober jl. is het WWF-regioteam Utrecht e.o. (WWF Utrecht) op 2 juni jl., de dag na de Canal Pride, weer de grachten opgegaan om samen met enthousiaste WWF-Rangers, hun ouders en andere geïnteresseerden het plastic uit het water te vissen.
Meer info