WWF

Beleef samen de natuur

De jongste generatie staat klaar om onze aarde groener te maken.

Lees verder

Kinderen die in actie komen en goed voor onze prachtige aarde zorgen; dat vinden we bij WWF natuurlijk fantastisch! Daarom helpen we kinderen en jongeren graag een handje. Zo kunnen ze echte Rangers worden en leren ze door onze magazines, natuur-uitjes én acties alles over de meest bijzondere dieren en natuur én hoe we deze kunnen beschermen. Daarnaast hebben we een gevarieerd aanbod voor scholen. Daarmee ontdekken kinderen hoe zij zelf een steentje bij kunnen dragen aan een duurzamere wereld.

Hoe kunnen we je helpen?

Maak je kind een echte Ranger van het Wereld Natuur Fonds! Ben je werkzaam in het onderwijs? Neem dan een kijkje bij ons aanbod voor scholen.

WWF
WWF-Rangers
WWF-Rangers
Rangers zijn razend nieuwsgierig en komen graag in actie voor hun favoriete wilde dier. Met onze magazines en acties nemen wij ze mee op avontuur.
WWF op school
WWF op school
Ons onderwijsaanbod zorgt ervoor dat ieder kind opgroeit met duurzame kennis, om zo bij te dragen aan een betere wereld voor mens en dier.

Speel de voice-app

'Hey Google, praat met Wereld Natuur Fonds'

Haal de wilde dieren in huis met de voice-app van het Wereld Natuur Fonds! Speel spannende quizzen en luister naar de leukste dierenverhaaltjes. Eenvoudig te gebruiken op jouw speaker (zoals een Google Home of Nest) of smartphone.

Meer info over de voice-app

Jeugd in cijfers Wow!

100.000

Rangers in Nederland

175.000

Kinderen via school in actie gekomen

Wat doen we allemaal?

Rangers-website

Zoek je de leukste dierenweetjes, te gekke knutsels of informatie voor een spreekbeurt of werkstuk? Ga snel naar onze speciale Rangers-website!

Meld je aan voor de Ranger Update

Wil jouw kind in actie komen voor de wilde dieren en de natuur? Meld je dan aan voor de Ranger Update. Je krijgt elke maand de laatste wilde dierennieuwtjes, actietips, diervriendelijke knutsels en challenges in je mailbox. Vul je gegevens hieronder in.