WWF

Beleef samen de natuur

De jongste generatie staat klaar om onze aarde groener te maken.

Lees verder

Kinderen en jongeren die in actie komen en goed voor onze prachtige aarde zorgen; dat vinden we bij WWF fantastisch! Daarom helpen we ze graag een handje. Zo kunnen ze echte Rangers worden en leren ze dankzij onze magazines, spelletjes en acties alles over de natuur, bijzondere wilde dieren én hoe we deze kunnen beschermen. Daarnaast hebben we een gevarieerd aanbod voor scholen, waarmee kinderen ontdekken hoe zij zelf een steentje kunnen bijdragen aan een duurzame toekomst.

Sluit je bij ons aan!

Maak je kind een echte Ranger van het Wereld Natuur Fonds! Werk je in het onderwijs? Bekijk dan ons aanbod voor scholen.

WWF
WWF-Rangers
WWF-Rangers
Rangers zijn razend nieuwsgierig en komen graag in actie voor hun favoriete wilde dier. Met onze magazines en acties nemen wij ze mee op avontuur.
Onderwijs
Onderwijs
WWF op school
Leuk en leerzaam materiaal waardoor ieder kind opgroeit met duurzame kennis, om zo bij te dragen aan een betere wereld voor mens en dier.

Leuk voor thuis:

Speel de gratis voice-app

Haal de wilde dieren in huis met de voice-app van het Wereld Natuur Fonds! Speel spannende quizzen en luister naar de leukste dierenverhaaltjes. Simpel te gebruiken op jouw speaker (zoals een Google Home of Nest) of smartphone.

Hey Google, praat met Wereld Natuur Fonds

Rangers-website

Zoek je de leukste dierenweetjes, te gekke knutsels of informatie voor een spreekbeurt of werkstuk? Ga snel naar onze Rangers-website, speciaal voor kinderen!

Wat doen we allemaal?

Meld je aan voor de Ranger Update

Wil jouw kind in actie komen voor de wilde dieren en de natuur? Meld je dan aan voor de Ranger Update. Je krijgt elke maand de laatste wilde dierennieuwtjes, actietips, diervriendelijke knutsels en challenges in je mailbox. Vul je gegevens hieronder in.