Afwikkeling van een testament

Afwikkeling

Ben je benoemd tot executeur en heb je vragen over de afwikkeling van een testament waarin het Wereld Natuur Fonds als erfgenaam of legataris is opgenomen? Neem dan contact op met onze afdeling Juridische Zaken.

Ans Steenhaard
Telefoon: 030-6937384

Voor al je vragen met betrekking tot nalatenschappen kun je ons ook mailen via nalatenschappen@wwf.nl.

Handleiding

Het hebben van een leidraad voor de afwikkeling van een nalatenschap met een goed doel als erfgenaam kan handig zijn. Een handleiding (PDF) voor executeurs is opgesteld door Goede Doelen Nederland, onze brancheorganisatie. Download 'm hieronder.

Ans Steenhaard
Medewerker Juridische Zaken
"Al bijna 15 jaar houd ik mij bezig met de controle op de afwikkeling van nalatenschappen. Klein of groot: iedere nalatenschap is voor het Wereld Natuur Fonds belangrijk."

Een erflater moet er op kunnen vertrouwen dat zijn of haar uiterste wil ook daadwerkelijk en zorgvuldig wordt uitgevoerd. Daarbij is het testament leidend. Wetgeving en persoonlijke omstandigheden kunnen wijzigen. Het is dan ook verstandig om regelmatig te controleren of alles nog wel goed geregeld is.

Meer informatie over nalaten aan WWF

Eerst meer weten over nalaten aan WWF? Vraag dan gratis en vrijblijvend onze brochure of ons magazine aan of lees de veelgestelde vragen.