Nieuw
Omschrijving

Onze nieuwste Chimpansee knuffel is onderdeel van de WWF ECO-lijn. Een knuffel die zowel aan de binnenkant (vulling) als de buitenkant helemaal van gerecycled polyester (PET) is gemaakt. Zo duurzaam waren onze knuffels nog niet eerder!

Wist je dat een chimpansee iedere avond een nieuw nestje bouwt voor zichzelf? Zijn slaapplekje bouwt hij van takken en bladeren en minstens 6 meter van de grond. Mag deze chimpansee knuffel vanavond met jou onder de wol kruipen? Bij aankoop van een WWF knuffel steun je het Wereld Natuur Fonds om de leefgebieden van de chimpansees te beschermen. Geef de aarde door!

Hoe en wat

Gepassioneerd, optimistisch, geloofwaardig en inspirerend, dat is waar de WWF Pluche Collectie voor staat. Met jouw aankoop draag je bij aan het beschermen van deze dieren in het echt! 

Onze knuffels zijn getest volgens en voldoen aan de Blue Angel Eco standard. Blue Angel (Blauer Engel) is het oudste eco label ter wereld dat al 35 jaar een onafhankelijke standaard is voor milieuvriendelijke producten.

blue-angel-icon.png

Specificaties
Merk:
WWF ECO Pluche Collectie van BonTonToys
Kleur:
Zwart
Maat:
23 cm
Materiaal:
Buitenkant en vulling: Polyester / Recycled P.E.T.
Wasadvies:
Handwas
WWF

De IUCN Rode Lijst geeft aan hoe het er voor staat met dier- en plantsoorten. Elk dier of plant op de lijst is ingedeeld op een schaal van 7 statussen. Hoe hoger op de lijst, hoe belangrijker het is om samen met WWF dit dier of deze plant te beschermen. Voor het dier dat centraal staat bij dit product geldt de status:

Bedreigde dier- of plantensoort (EN, endangered, 4)

De WWF ECO-lijn

Deze knuffel komt uit de WWF ECO-lijn van Bon Ton Toys. Een gloednieuwe categorie in de WWF Classic Plush collectie. Vier iconische dieren, zachter dan ooit. Gemaakt van 100% gerecycled PET. Zowel de vulling als de buitenkant van de knuffel. Duurzame knuffels waar wij trots op zijn.

WWF en Bon Ton Toys zijn al meer dan 20 jaar partner en dankzij de verkoop van deze collectie heeft Bon Ton Toys al meer dan 7 miljoen USD aan WWF gedoneerd om ons natuurbeschermingswerk te ondersteunen.

Dit vind je misschien ook leuk