Geef een symbolisch cadeau

waarmee je laat zien dat je de natuur een warm hart toedraagt

WWF

Onze mooiste cadeaus. Voor jezelf, een ander, maar vooral voor de natuur.

Met deze symbolische producten laat je zien dat je om de natuur geeft.

Waarom een symbolisch cadeau?

Heb je binnenkort een verjaardag of een bruiloft waar je naar toe moet? Maar geen idee wat je nu weer moet geven omdat die persoon alles al heeft. Een herkenbaar probleem. Daarom kan je bij WWF kiezen voor een symbolisch cadeau. Daarmee geef je geen prullaria maar een echte bijdrage aan de wereld om ons heen. Een symbolisch cadeau van WWF bestaat uit een klein fysiek cadeautje en een grote bijdrage aan het werk van WWF. Daarmee help je ons de natuur te herstellen en de dieren te beschermen. Echt een cadeau waar je een statement mee maakt.

Een symbolisch cadeau is leuk om te geven bij een huwelijk, samenwonen, nieuw huis, verjaardag of als relatiegeschenk.

De populairste symbolische cadeaus:

Geef een Bosje Bomen
Luiaard: een relaxed Bosje
19,95
Meer informatie
Geef een adoptiepakket
Adopteer een olifant en stuur een wens
35,00
Meer informatie
Met gratis groeimeter
Adopteer een panda en groei mee
35,00
Meer informatie

Geef een Bosje Bomen

Een Bosje Bomen is het mooiste cadeau op aarde! Want door een Bosje Bomen te kopen zorg je er direct voor dat WWF een stuk bos kan herstellen in het Atlantisch Regenwoud. Daarmee geef je dus niet alleen een origineel cadeau aan die vriend of collega, maar geef je ook iets moois aan de aarde!

Lees meer over Bosje Bomen
 
Adoptiepakket WWF

Adopteer een dier

Geef een WWF Adoptiepakket cadeau en help ons het betreffende dier te beschermen. Maak een keuze uit maar liefst tien verschillende dieren en twee verschillende uitvoeringen van het adoptiepakket.

Naast het knuffeltje ontvang je ook een informatieboekje over het dier waarin precies staat uitgelegd waarom het zo belangrijk is om juist dit dier te beschermen.

Kies je voor 'Adopteer en stuur een wens' of voor 'Adopteer en groei mee'?

De WWF mini schoenendoos

Op zoek naar een origineel relatiegeschenk? Kies dan voor de WWF mini schoenendoos en maak als bedrijf een statement voor meer natuur.

Meer informatie over dit duurzame relatiegeschenk >

Steun onze missie met jouw relatiegeschenken

Draagt jouw bedrijf de natuur een warm hart toe en wil je dat ook meegeven aan je relaties of werknemers? Bestel dan je relatiegeschenken bij het Wereld Natuur Fonds. Je steunt daarmee onze missie: we gaan onze wereld ‘Nature Positive’ maken. Van natuurverlies naar natuurwinst, zo snel mogelijk.

In deze catalogus vind je een compleet overzicht van de duurzame relatiegeschenken van WWF. Download de catalogus gratis en bekijk hoe je met jouw bedrijf een bijdrage kan leveren aan de missie van WWF.