Geef een symbolisch cadeau

waarmee je laat zien dat je de natuur een warm hart toedraagt

WWF

Onze mooiste cadeaus. Voor jezelf, een ander, maar vooral voor de natuur.

Met deze symbolische producten laat je zien dat je om de natuur geeft.

Waarom een symbolisch cadeau?

Hoe vaak overkomt het je niet dat je geen idee hebt wat je aan iemand cadeau moet doen? Aan een vriend, je partner of aan alle medewerkers van je bedrijf. Kies dan voor een symbolisch cadeau van WWF. Daarmee geef je geen prullaria maar een echte bijdrage aan de wereld om ons heen. Een symbolisch cadeau van WWF bestaat uit een klein fysiek cadeautje en een grote bijdrage aan het werk van WWF. Daarmee help je ons de natuur te herstellen en de dieren te beschermen. Echt een cadeau waar je een statement mee maakt.

De populairste symbolische cadeaus:

Geef een Bosje Bomen
Luiaard: een relaxed Bosje
19,95
Geef een adoptiepakket
Adopteer een olifant en stuur een wens
35,00
Met gratis groeimeter
Adopteer een panda en groei mee
35,00

Geef een Bosje Bomen

Een Bosje Bomen is het mooiste cadeau op aarde! Want door een Bosje Bomen te kopen zorg je er direct voor dat WWF een stuk bos kan herstellen in het Atlantisch Regenwoud. Daarmee geef je dus niet alleen een origineel cadeau aan die vriend of collega, maar geef je ook iets moois aan de aarde!

Lees meer over Bosje Bomen
 

Adopteer een dier

Geef een WWF Adoptiepakket cadeau en help ons het betreffende dier te beschermen. Maak een keuze uit maar liefst tien verschillende dieren en twee verschillende uitvoeringen van het adoptiepakket.

Naast het knuffeltje ontvang je ook een informatieboekje over het dier waarin precies staat uitgelegd waarom het zo belangrijk is om juist dit dier te beschermen.

Kies je voor 'Adopteer en stuur een wens' of voor 'Adopteer en groei mee'?