Geef een schoentje cadeau

Bestel het symbolische schoenendoosje van WWF en laat aan jouw relaties zien dat je gaat voor meer natuur en een kleinere voetafdruk.

Klein doosje, grote ambitie

Gaat jouw bedrijf net als WWF voor meer natuur en dus voor een kleinere voetafdruk? Dan hebben wij het perfecte relatiegeschenk. Met de minischoenendoos laat je aan klanten, werknemers en andere relaties zien dat jij gaat voor een leefbare aarde.

In het kleine schoenendoosje zit een piepkleine sneaker. Dit schoenmaatje staat symbool voor onze ecologische voetafdruk. Want hoe kleiner deze is, hoe meer natuur dat oplevert. En het is een maatje dat iedereen mooi zou staan. Dus wie de schoen past, trekke hem aan. Toch?

Het sneakertje is ook een sleutelhanger. Zo heb je altijd een kleine reminder aan een grote ambitie bij je. In de wikkel om het schoentje vind je meer uitleg over waarom het zo belangrijk is om onze voetafdruk te verkleinen en een link naar onze voetafdruktest. Zo kunnen jouw relaties zien waar er nog winst te behalen valt en op welk gebied ze al goed bezig zijn.

Stap voor stap: dit is de minischoenendoos

Bijzonder verhaal

We willen niet naast onze schoenen lopen, maar die sneaker heeft wel echt een goed verhaal. Het  bedrijf Nic & Mic maakt de schoentjes namelijk van aangespoelde teenslippers. Dat levert een toffe sleutelhanger op en schonere stranden. Geweldig toch?

De gerecyclede materialen zorgen ervoor dat elke sleutelhanger uniek is. De kleuren van de sleutelhangers kunnen dus variëren.

 

Bundelkorting:

hoe meer schoenendoosjes, hoe voordeliger

10 stuks WWF-minischoenendoos

€ {{variantPrice}} € {{originalPrice}}
€ {{variantPrice}}

20 stuks WWF-minischoenendoos

€ {{variantPrice}} € {{originalPrice}}
€ {{variantPrice}}

50 stuks WWF-minischoenendoos

€ {{variantPrice}} € {{originalPrice}}
€ {{variantPrice}}