Geef een eenmalige gift

naturepl.com / Eric Baccega / WWF

Eenmalig schenken aan het Wereld Natuur Fonds

Wat fijn dat je de natuur wilt steunen met een eenmalige gift! Groot of klein, elk bedrag is welkom. Zo kunnen we samen de prachtige rijkdom aan dier- en plantensoorten op aarde beschermen. Vul hieronder je gegevens in.

Liever zelf overmaken? Dat kan ook, via rekeningnummer NL31 RABO 030 0000 030, t.n.v. Wereld Natuur Fonds te Zeist.

Nalatenschappen

Voor overboekingen van gelden uit nalatenschappen maken we gebruik van een apart rekeningnummer. Neem hiervoor contact op met nalatenschappen@wwf.nl.

Eenmalige gift

Met het versturen van dit formulier machtig je Stichting het Wereld Natuur Fonds en je bank om éénmalig een incasso-opdracht uit te voeren.
Help ons de natuur te beschermen

Met jouw gift bieden we bijvoorbeeld noodhulp in door brand getroffen natuurgebieden. Hogere temperaturen en langere periodes van droogte zorgen namelijk voor meer en ergere bosbranden:

  • Dankzij jou helpen we branden te bestrijden én te voorkomen.
  • In Turkije en Griekenland helpt WWF met het mobiliseren van blushelikopters en het bieden van noodhulp aan wilde dieren.
  • In Rusland brandde dit jaar al een gebied af ter grootte van 2 keer Nederland. Reizen in dit ruige gebied is moeilijk. Daarom helpt WWF met het organiseren van extra ondersteuning voor de blusteams.