Geef een eenmalige gift

naturepl.com / Eric Baccega / WWF

Eenmalig schenken aan het Wereld Natuur Fonds

Wat fijn dat je de natuur wilt steunen met een eenmalige gift! Groot of klein, elk bedrag is welkom. Zo kunnen we samen de prachtige rijkdom aan dier- en plantensoorten op aarde beschermen. Vul hieronder je gegevens in.

Liever zelf overmaken? Dat kan ook, via rekeningnummer NL31 RABO 030 0000 030, t.n.v. Wereld Natuur Fonds te Zeist.

Nalatenschappen

Voor overboekingen van gelden uit nalatenschappen maken we gebruik van een apart rekeningnummer. Neem hiervoor contact op met nalatenschappen@wwf.nl.

Eenmalige gift

Met het versturen van dit formulier machtig je Stichting het Wereld Natuur Fonds en je bank om éénmalig een incasso-opdracht uit te voeren.
Jouw voorkeuren
Een bos met veel groen
Help ons de natuur te beschermen
Van het noordelijkste puntje van de Noordpool, tot zuidelijk Antarctica, van het bestrijden van wildlife crime tot het beschermen van koraalriffen en regenwouden. Met jouw gift steun je ons wereldwijde natuurbeschermingswerk. Wat doet WWF:
  • Het beschermen en herstellen van regenwoud. Deze bossen zijn niet alleen onmisbaar voor de mensen en dieren die er wonen, maar ook voor ons. Ze vormen een groen schild, dat de aarde gezond houdt en beschermt tegen klimaatverandering.
  • We voorzien rangers van communicatieapparatuur en uitrusting. Ook geven we drone-trainingen om ontbossing op te sporen en stroperij tegen te gaan.
  • We werken samen met overheden en bedrijven aan een duurzame toekomst voor natuur én mens.