Voer actie met je bedrijf

Maak jouw organisatie deelgenoot van de missie van WWF: onze wereld ‘Nature Positive’ maken. Want natuurverlies en klimaatverandering raken vandaag ál het leven op aarde. We hebben de steun van jouw bedrijf nodig om de omslag naar natuurherstel mogelijk te maken.

WWF

Doe mee met je bedrijf

Je kan in actie komen met je bedrijf of afdeling. Eén persoon maakt een actiepagina aan voor het hele bedrijf of team. Vervolgens maakt iedere medewerker een persoonlijke actiepagina aan. Zo kan iedereen in actie komen zoals hij of zij wil. En het geld wordt wel bij elkaar opgeteld als teamdoel.

Waar kan ik geld voor ophalen?

Je kan geld op halen voor projecten waar we direct geld voor nodig hebben of je kan geld geven aan ons natuurbeschermingswerk in het algemeen. Dan verdelen wij het over ons werk en kijken we waar het geld op dat moment het hardst nodig is.

Meedoen is makkelijk

Stap 1

Bedenk een leuke actie. Organiseer bijvoorbeeld een sponsorloop, verkoop taarten of wat anders.

Stap 2

Maak een actiepagina voor je team, bedrijf of afdeling met een 'Mijn WWF-account'. Nodig daarna je teamleden en medewerkers uit om mee te doen.

Stap 3

Haal zoveel mogelijk geld op!

Veelgestelde vragen

Hoe werkt het?

Heb jij een actie bedacht? Maak dan je eigen actiepagina aan via onze website. Hier heb je wel een WWF-account voor nodig. Heb je die nog niet? Dan kun je die binnen een paar minuten hier aanmaken.

Op je actiepagina zie je hoeveel geld je al hebt opgehaald, hoeveel je nog moet inzamelen om je doel te bereiken en hoe lang jouw actie nog loopt. Deel je pagina zoveel mogelijk want het is ook de plek waar mensen geld kunnen overmaken voor jouw actie.

Waar gaat het geld naartoe?

Het geld gaat naar de wereldwijde projecten van het Wereld Natuur Fonds. Het is niet mogelijk om alle opbrengsten van een actie direct aan één dier of regio te doneren.

WWF is een Erkend Goed Doel. Dat betekent dat wij voldoen aan strenge kwaliteitseisen en dat je geld goed terechtkomt. Van elke euro gaat 88 cent naar natuurbeschermingsprojecten. En daar zijn we trots op! Meer weten over? Lees dan ons jaarverslag.

Hoe deel ik mijn actie met anderen?

Dat kan op 3 manieren:

  1. Gebruik de speciale deel-knoppen die op jouw pagina staan.
  2. Op je pagina vind je ook een QR-code. Deze hebben we in een leuk ontwerp voor je gegoten. Print de QR-code uit zodat iedereen ‘m kan scannen.
  3. Kopieer de link die je van ons hebt gekregen nadat je je eigen pagina hebt aangemaakt. Deze kun je doorsturen naar anderen.
Hoe wijzig of verwijder ik mijn actie?

Log in bij Mijn WWF. Scroll naar beneden naar jouw acties. Als je op Beheer klikt, kom je op de pagina waar je je actie kunt wijzigen. Verander foto’s, je streefbedrag of je motivatie. Het enige dat je niet kunt wijzigen is de naam van je actie en het project waarvoor je geld inzamelt.

Ook kan je hier je actie verwijderen. Had je al geld ingezameld? Dat komt natuurlijk gewoon terecht bij onze projecten.

Wat zijn de actievoorwaarden?

Lees hier de actievoorwaarden.