jeugd

Rangers Wereldvragen

Aan de hand van de 12 grootste natuurvragen nemen we jouw kind mee op een reis rond de wereld. Hij of zij ontdekt waar op aarde het niet zo goed gaat en wat wij én jullie daar aan kunnen doen. Rangers Wereldvragen is het perfecte cadeau voor de nieuwsgierige, jonge natuurbeschermer van de toekomst!

Meld je kind aan

12 vragen, 12 spellen

De aarde geeft ons zuurstof, water, eten en bescherming. Onze bijzondere bol zorgt goed voor ons. Maar wij zorgen niet goed genoeg voor de aardbol. Hoe we dat wel kunnen doen? Dat ontdekt jouw kind met Rangers Wereldvragen! Ontvang elke maand thuis een bijzondere wereldvraag én een uniek kaartspel voor slechts 1,95 per maand. Daarmee steun je de bijen, vissen en bomen waar je over leert én nog veel meer grote en kleine dieren.

Meld je kind aan

Rangers Wereldvragen is het perfecte cadeau voor de jonge avonturier.

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag? Check hieronder de veelgestelde vragen of bel gratis naar ons servicenummer 0800-1962.

Hoelang duurt het totdat mijn kind het welkomstpakket krijgt?

Het pakket met daarin de opbergdoos, de eerste wereldvraag en het eerstekaart spel ligt binnen 5 werkdagen in je brievenbus. De overige 11 wereldvragen ontvang je aan het einde van elke maand.

Hoe lang ontvangt mijn kind post?

Voor €1,95 krijg je een jaar lang elke maand een Wereldvraag en een uniek spel thuisgestuurd. Hierna zal de maandelijkse bijdrage doorlopen. Uiteraard kun je jouw bijdrage op elk moment aanpassen of stopzetten. Maar we hopen dat je ons blijft steunen in onze missie een wereld te creëren waarin mens en natuur in harmonie leven.

Voor welke leeftijd is Rangers Wereldvragen?

Wereldvragen is ideaal voor kinderen tussen de 6 en 11 jaar, maar leuk voor de hele familie! 

Kan ik mijn donatie binnen 12 maanden stopzetten?

Ja, dat kan. Maar zodra jij de donatie stopzet, ontvang jouw kind geen wereldvragen en spellen meer. De opbergdoos van jouw kind is dan dus niet compleet.

Kan ik meerdere kinderen aanmelden voor Wereldvragen?

Ja, dat kan. Maar wil je dat ieder kind zijn eigen opbergdoos en spellen ontvangt? Dan raden we je aan om meerdere ‘lidmaatschappen’ af te sluiten.

Kan ik ook meer geven dan 1,95 voor Wereldvragen?

Jazeker! In het aanmeldformulier kun je aangeven welk bedrag je maandelijks wilt doneren. Het minimale bedrag is €1,95. Jouw donatie gaat uiteraard naar ons natuurbeschermingswerk.

Gaat mijn donatie naar natuurbescherming?

Ja! Rangers Wereldvragen is ontwikkeld met dank aan een bijzondere gift van het Mevrouw A. Th. Vogler fonds. Dit fonds zet zich in voor onderwijs over het behoud van de natuur. Zo kunnen we jouw maandelijkse gift besteden aan het natuurbeschermingswerk van WWF. 

Waar vind ik de spelregels van de spellen?

Op de kaart van elk spel staat een QR-code die je direct verwijst naar de website waarop de spelregels staan. Maar je kunt ze ook hieronder vinden!

Mijn (klein)kind is al Ranger. Kan ik hem/haar ook aanmelden voor Rangers Wereldvragen?

Ja, dat kan! Om jouw Ranger aan te melden vragen we je contact op te nemen met ons Customer Contact Center. Bel 0800-1962 (gratis )tijdens werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur en wij regelen het direct voor je.

 

Hoe werkt Wi Wa Wolven?

Hi ha hoe werkt het spel precies? Dat lees je hier.

Hoe werkt Jeu de Koel

Krijg je het warm omdat je het spel niet helemaal begrijpt? Wij koelen je af met de spelregels.

Hoe werkt Broodje Boemerang

Hoe werkt Hoorndol?

Word je helemaal dol van alle kaartjes. Blijf rustig en lees hier de speluitleg.

Hoe werkt Zwemory?

Neem de spelregels van Zwemory door en dan staat het als een paal boven water dat jij niet gaat verliezen!

Hoe werkt bomino?

Zie je door de bomen het bos niet meer? Geen paniek! Hier lees je de spelregels. Veel plezier!