Steun WWF met je bedrijf 

Staffan Widstrand / WWF

Kom in actie!

Maak jouw organisatie deelgenoot van de missie van WWF: onze wereld ‘Nature Positive’ maken. Want natuurverlies en klimaatverandering raken vandaag ál het leven op aarde. En natuur is van levensbelang. Voor ons allemaal.

Of je nu een eenmalig evenement of inzamelingsactie wilt organiseren, WWF structureel wilt steunen met een LoonGift, als Business Supporter of als je een strategisch partnerschap met ons aan wilt gaan. We hebben de steun van jouw bedrijf nodig om de omslag naar natuurherstel mogelijk te maken.

Een kans voor jouw bedrijf

Om de grote uitdagingen voor onze aarde zoals klimaatverandering, grootschalige ontbossing en een duurzamer voedselsysteem aan te pakken, hebben we iedereen nodig. Mensen verwachten steeds meer van bedrijven dat ze hun steentje bijdragen om sociale en milieuproblemen aan te pakken. Het kan zelfs een kans zijn om consumenten en werknemers te betrekken bij je bedrijf en tegelijkertijd op de lange termijn bij te dragen aan onze missie van meer natuur, voor een natuurpositieve wereld.

WWF heeft meer dan 60 jaar ervaring, een wereldwijd netwerk van wetenschappelijke expertise en natuurbeschermingsprogramma's over de hele wereld. Maar de wereld veranderen, dat kan niemand alleen. Daarom verbinden we mensen, bedrijven en overheden, en komen we samen in beweging.

Wat kun je doen als bedrijf?

Rikkert van Erp WWF-NL
Rikkert van Erp
Senior Accountmanager Business Engagement
Ben je geïnteresseerd? Neem contact op met bedrijven@wwf.nl of bel ons op 0800-1962