Shutterstock / vitormarigo

Kom ook in actie voor meer natuur

Alleen of samen

conversion image

Bedenk je eigen actie. Ga de ultieme uitdaging aan met jezelf of gezellig aan de slag met familie of vrienden.

Met een school

conversion image

Zamel geld in voor jullie favoriete dier of landschap met de hele klas of school. Je leraar beheert de pagina.

Met je collega's

conversion image

Zorg voor de ultieme teambuilding en haal geld op voor de natuur. Dit kan als bedrijf, maar ook als afdeling.

Ben jij ook net zo dol op wilde dieren, bossen en oceanen als wij? Kom dan samen met ons in actie voor een leefbare aarde. Want ook jij kan iets doen voor meer natuur! Werk je in het zweet door te rennen of fietsen. Bak heerlijke taarten of zamel plastic flessen in.
Doe het op een manier die bij jou past en doe het met plezier. Of je nou jong of oud, groot of klein bent. Iedereen kan in actie komen. Voor de olifant, het regenwoud of simpelweg voor meer natuur. Wat ga jij doen voor meer natuur?

Meedoen is makkelijk

Stap 1

Bedenk een leuke actie

Stap 2

Maak je eigen pagina aan

Stap 3

Haal zoveel mogelijk geld op!

Veelgestelde vragen

Hoe werkt het?

Heb jij een actie bedacht? Maak dan je eigen actiepagina aan via onze website. Hier heb je wel een WWF-account voor nodig. Heb je die nog niet? Dan kun je die binnen een paar minuten hier aanmaken.

Op je actiepagina zie je hoeveel geld je al hebt opgehaald, hoeveel je nog moet inzamelen om je doel te bereiken en hoe lang jouw actie nog loopt. Deel je pagina zoveel mogelijk want het is ook de plek waar mensen geld kunnen overmaken voor jouw actie.

Waar gaat het geld naartoe?

Het geld gaat naar de wereldwijde projecten van het Wereld Natuur Fonds. Het is niet mogelijk om alle opbrengsten van een actie direct aan één dier of regio te doneren.

WWF is een Erkend Goed Doel. Dat betekent dat wij voldoen aan strenge kwaliteitseisen en dat je geld goed terechtkomt. Van elke euro gaat 88 cent naar natuurbeschermingsprojecten. En daar zijn we trots op! Meer weten over? Lees dan ons jaarverslag.

Hoe deel ik mijn actie met anderen?

Dat kan op 3 manieren:

  1. Gebruik de speciale deel-knoppen die op jouw pagina staan.
  2. Op je pagina vind je ook een QR-code. Deze hebben we in een leuk ontwerp voor je gegoten. Print de QR-code uit zodat iedereen ‘m kan scannen.
  3. Kopieer de link die je van ons hebt gekregen nadat je je eigen pagina hebt aangemaakt. Deze kun je doorsturen naar anderen.
Hoe wijzig of verwijder ik mijn actie?

Log in bij Mijn WWF. Scroll naar beneden naar jouw acties. Als je op Beheer klikt, kom je op de pagina waar je je actie kunt wijzigen. Verander foto’s, je streefbedrag of je motivatie. Het enige dat je niet kunt wijzigen is de naam van je actie en het project waarvoor je geld inzamelt.

Ook kan je hier je actie verwijderen. Had je al geld ingezameld? Dat komt natuurlijk gewoon terecht bij onze projecten.

Wat zijn de actievoorwaarden?

Lees hier de actievoorwaarden.