Onze adoptiepakketten zijn vernieuwd! 

Adopteer een dier en ontvang de splinternieuwe 'Stuur een wens'-doos waarmee je de wens voor een duurzame wereld nog verder verspreid.

Kies je favoriete dier
WWF

Welkom in de webshop die het verschil maakt! Bij ons shop je duurzaam én met jouw aankoop steun je direct ons natuurbeschermingswerk. Dubbel goed dus!

Shoppen zonder schuldgevoel…

Net binnen

nieuw in de shop

Janod x WWF - Stapeltoren met 5 houten dieren

Leer stapelen en tellen met deze leuke toren

€ 19,99

Janod x WWF - Vormenstoof dieren

Leer samen met de dieren de vormen en de kleuren

€ 29,99

Janod x WWF - Houten puzzel Jungle

Kinderpuzzel met grote stukken - Jungle thema

€ 19,99

Janod x WWF - Evenwichtsspel pinguïns

Evenwichtsspel; laat de pinguïns niet vallen

€ 29,99

WWF-knuffel Pauw (23 cm)

Mooie, kleurrijke knuffel van een pauw.

€ 40,95

Coq en Pâte gymtas - Olifant - lichtgroen

Vrolijke gymtas met olifant bedrukking

€ 14,90

WWF Cub Club - Lenny the Lion (18 cm)

Dit is Lenny the Lion. Een lieve leeuw knuffel voor de allerkleinsten.

€ 25,95

WWF Tuimeltoren met dierenprints - Tropical

Wie laat de toren als eerste omvallen?

€ 25,95

Ontdek de WWF webshop

Adopteer een dier
Adopteer een dier
Ondersteun het werk van WWF door symbolisch een dier te adopteren.
Duurzaam doen
Duurzaam doen
Producten gemaakt van gerecycled materiaal of als duurzaam alternatief voor plastic.
Groen wonen en werken
Groen wonen en werken
Van boeken tot kantoorartikelen en van verzorgings- tot huishoudelijke producten.
Fair fashion
Fair fashion
Duurzame kleding, handige tassen en andere accessoires van WWF.
Goed speelgoed
Goed speelgoed
Laat je kind spelen, knuffelen of naar school gaan met de leukste producten van het Wereld Natuur Fonds.

2022: Het Jaar van de Tijger

Ter gelegenheid van het Chinese Jaar van de Tijger staat WWF stil bij het behoud van dit prachtige dier. Want hoewel de trend van achteruitgang eindelijk is omgebogen is de doelstelling uit 2010 nog niet gehaald. 

Geef jij de tijger toekomst? Bestel een tijger-product in onze webshop.

Alle tijger producten

Be one with nature...

… en doe duurzaam! Bij WWF zetten we alles op alles om de natuur te beschermen en de wereld schoner te maken. En daar kun jij bij helpen! In onze shop bieden we items aan die jou helpen om duurzamer te leven. Wissel je wegwerpbeker in voor een duurzame variant, doe plastic in de ban en gebruik natuurlijk afwasmiddel. En de opbrengst van onze shop? Die gaat naar onze natuurbeschermingsprojecten!

Van gerecycled plastic
WWF Paraplu Panda
29,95
Van oude visnetten
Healthy Seas Socks x WWF - 3 paar in giftbox - maat 41-46
34,99
Vang microplastics
GuppyFriend waszak
29,75

Duurzaam bezorgd

Met een webshop vol duurzame producten draagt WWF een steentje bij aan het verkleinen van de voetafdruk van de Nederlanders. Maar we gaan nog een stapje verder. Ook de bezorging van jouw bestelling doen wij zo duurzaam mogelijk; een groot deel wordt met de fiets bij jou thuis bezorgd.

Lees hier meer over onze samenwerking met Fietskoeriers.nl

Bestel met volumevoordeel

Draagt jouw bedrijf de natuur een warm hart toe en wil je dat ook meegeven aan je relaties of werknemers? Bestel dan je relatiegeschenken in de webshop van WWF en profiteer van korting bij grotere aantallen.

Bekijk de mogelijkheden

Op zoek naar een eco cadeau?

In de webshop van WWF vind je de leukste, maar vooral duurzame cadeaus. Met deze producten laat je zien dat je geeft om de natuur en inspireer je de ontvanger om dat ook te doen. Door minder plastic te gaan gebruiken, door producten van gerecycled materiaal te gebruiken én door WWF te steunen bij onze natuurbeschermingsprojecten.

Opruiming

Wij doen een aantal producten in de opruiming. Niet dat WWF van de kortingsacties is; dit zorgt immers voor minder opbrengst voor onze projecten. Maar soms is het goed om ruimte te maken in ons magazijn voor nieuwe artikelen. En producten weggooien is pas echt slecht voor het milieu...

Profiteer dus van flinke kortingen en steun nog steeds ons natuurbeschermingswerk.

Profiteer van de opruiming

Verbeter je footprint

Het creëren van een wereld waarin mens en natuur floreren, door het activeren van miljoenen mensen. Dat is onze missie. De producten die wij aanbieden in onze webshop sluiten daar op aan. Van duurzame alternatieven voor plastic producten tot de mooiste boeken vol schitterende foto's die de pracht van onze wereld laten zien. Van producten van gerecycled materiaal tot kleding en accessoires. En natuurlijk onze alom bekende knuffeldieren waarmee kinderen van jongs af aan vertrouwd raken met de natuur.

Maar ook in andere categorieën zijn steeds meer producten op de markt waarbij nagedacht is over de impact op de natuur. Bij ieder product dat wij inkopen of laten maken wordt er gekeken naar de duurzaamheid. Zo zijn onze telefoonhoesjes van composteerbaar materiaal gemaakt, hebben we tassen en sokken van rPET of ander duurzaam materiaal, uitwisbare notitieboekjes waarvoor geen hout gekapt is en wordt er ook bij verzorgingsproducten goed gezocht naar alternatieven die minder milieubelastend zijn.

We verkopen diverse producten waarmee we ook andere organisaties steunen. Zo verwijdert 4 Ocean plastic afval uit de oceaan voor iedere armband die er verkocht wordt en worden dankzij de verkoop van onze sokken oude visnetten uit de oceanen gehaald door Healthy Seas.

Ook aan de verzending van je bestelling besteden wij aandacht: geen onnodige opvulmaterialen in de doos. 

Tenslotte is het goed om te weten dat ons inkoopbeleid gericht is op voorkoming van te grote voorraden. Hierdoor kan het wel eens voorkomen dat een product niet beschikbaar is. Informeer dan gerust via onze klantenservice wanneer wij verwachten dat het product weer bestelbaar is.

Voor dit soort en andere vragen over onze webshop kijk je op de pagina veelgestelde vragen, bel ons op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur op 0800 - 1962 (gratis) of stuur een e-mail naar webshop@wwf.nl.