Laat je inspireren

door de mooiste boeken over de natuur

Bekijk en bestel
WWF

Welkom in de webshop die het verschil maakt! Duurzame producten vind je gelukkig in steeds meer webshops. Maar met iedere aankoop in onze webshop steun je direct het Wereld Natuur Fonds in de strijd voor bescherming van wereldwijde natuur!’

Dank voor je steun!

Kies een boek uit deze actie

Adopteren
Adopteren
Ondersteun het werk van WWF door symbolisch een dier te adopteren.
Duurzaam
Duurzaam
Producten gemaakt van gerecycled materiaal of als duurzaam alternatief voor plastic.
Huis & kantoor
Huis & kantoor
Van boeken tot kantoorartikelen en van verzorgings- tot huishoudelijke producten.
Kleding & accessoires
Kleding & accessoires
Duurzame kleding, handige tassen en andere accessoires van WWF.
Speelgoed
Speelgoed
Laat je kind spelen, knuffelen of naar school gaan met de leukste producten van het Wereld Natuur Fonds.

Meer titels in de boekhandels

Er zijn maar liefst 75 boeken geselecteerd die mee doen aan deze actie. Dat zijn er veel meer dan wij in onze webshop aanbieden. Ga dus naar je lokale boekhandel (juist nu) en koop daar een van de andere mooie, inspirerende natuurboeken en steun daarmee deze actie voor WWF.

Uitgeverij Atlas doneert 1 euro per verkocht boek

Maand van het Natuurboek

Bewonder met je neus in de boeken al het moois wat de natuur te bieden heeft. Uitgeverij Atlas heeft mei uitgeroepen tot Maand van het Natuurboek om zo het natuurboek in het voorjaarszonnetje te zetten. Ter gelegenheid van deze feestelijke maand doneert de uitgeverij per verkocht natuurboek € 1,- aan het Wereld Natuur Fonds. Dat geldt uiteraard ook voor de boeken die je in onze eigen webshop bestelt.

Herbruikbaar
KeepCup glazen koffiebeker "Panda"
18,95
Natuurlijk schoonmaken
Seepje duurzaam schoonmaakpakket
22,95
poo pee, plasticfree
Box van 8 pakjes Naïf plasticvrije billendoekjes
27,92

Op zoek naar een duurzaam cadeau?

In de webshop van WWF vind je de leukste, maar vooral duurzame cadeaus. Met deze producten laat je zien dat je geeft om de natuur en inspireer je de ontvanger om dat ook te doen. Door minder plastic te gaan gebruiken, door producten van gerecycled materiaal te gebruiken én door WWF te steunen bij onze natuurbeschermingsprojecten.

Meer titels in de boekhandel

Er zijn maar liefst 75 titels van natuurboeken geselecteerd voor deze actie. Dat zijn er veel meer dan je op onze webshop zult vinden. Ga daarom ook naar je lokale boekhandel (juist nu) en koop daar een mooi inspirerend natuurboek en steun daarmee ook het Wereld Natuur Fonds.

Andere boeken buiten deze actie

Verder lezen?

Be one with nature

Het creëren van een wereld waarin mens en natuur floreren, door het activeren van miljoenen mensen. Dat is onze missie. De producten die wij aanbieden in onze webshop sluiten daar op aan. Van duurzame alternatieven voor plastic producten tot de mooiste boeken vol schitterende foto's die de pracht van onze wereld laten zien. Van producten van gerecycled materiaal tot kleding en accessoires. En natuurlijk onze alom bekende knuffeldieren waarmee kinderen van jongs af aan vertrouwd raken met de natuur.

Maar ook in andere categorieën zijn steeds meer producten op de markt waarbij nagedacht is over de impact op de natuur. Bij ieder product dat wij inkopen of laten maken wordt er gekeken naar de duurzaamheid. Zo zijn onze telefoonhoesjes van composteerbaar materiaal gemaakt, hebben we tassen en sokken van rPET of ander duurzaam materiaal en wordt er ook bij verzorgingsproducten goed gezocht naar alternatieven die minder milieubelastend zijn.

Ook aan de verzending van je bestelling besteden wij aandacht: geen onnodige opvulmaterialen in de doos. 

Tenslotte is het goed om te weten dat ons inkoopbeleid gericht is op voorkoming van te grote voorraden. Hierdoor kan het wel eens voorkomen dat een product niet beschikbaar is. Informeer dan gerust via onze klantenservice wanneer wij verwachten dat het product weer bestelbaar is.

Voor dit soort en andere vragen over onze webshop kijk je op de pagina veelgestelde vragen, bel ons op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur op 0800 - 1962 (gratis) of stuur een e-mail naar webshop@wwf.nl.