Zo werkt een Bosje Bomen

Het is heel eenvoudig om een Bosje Bomen cadeau te geven. In deze video leggen we uit hoe het werkt. Bestel ook een Bosje Bomen en help ons de bossen in het Atlantisch Regenwoud te herstellen.

De krachtige jaguar

Met het krachtige Jaguar Bosje kunnen we 45 m2 bos herstellen in het Atlantisch Regenwoud. Dit unieke woud strekt zich uit over Argentinië, Brazilië en Paraguay. Er leven 1000 soorten vogels, 24 apensoorten en op één hectare staan wel 440 verschillende bomen. Je vindt er de machtige jaguar, de prachtige zevenkleurige tangare en de relaxte luiaard. Veel van de bijzondere dieren die in het Atlantisch Regenwoud leven, komen nergens anders ter wereld voor. Maar deze enorme biodiversiteit aan bos, planten en dieren heeft plaatsgemaakt voor landbouw en veeteelt. Hierdoor zijn alleen nog kleine stukjes regenwoud over. Met dit Bosje Bomen help jij bos in dit regenwoud te herstellen en weer met elkaar te verbinden.

 

Een mooi aandenken

Wat krijgt de persoon aan wie jij dit Bosje Bomen cadeau geeft?

  • Er wordt 45m2 bos hersteld in het Atlantisch Regenwoud namens jouw vriend(in), collega of familielid.
  • Hij of zij krijgt per post een envelop van bloeipapier met daarin 2 kaartjes: een kaartje van bloeipapier met uitleg over het Bosje Bomen én een kaartje met jouw persoonlijke boodschap. (let op: wij versturen de Bosje Bomen enveloppen twee keer per week (op dinsdag en op donderdag))
  • Hij of zij ontvangt een e-mail met daarin een videoboodschap van onze Bossenexpert Merijn, waarin hij uitlegt waarom dit Bosje zo bijzonder is. Deze mail sturen we binnen 1 werkdag nadat je het Bosje hebt gekocht.  Jij krijgt ook deze mail met de video. We gebruiken het mailadres alleen om de e-mail met video te sturen, we slaan het niet op.

Wil je meer weten over deze actie, bekijk dan de Veelgestelde vragen.

605.940 m2

Dankzij alle mensen en bedrijven die in de afgelopen 4 jaar* een Bosje Bomen hebben gekocht kunnen we al 605.940 m2 bos herstellen in het Atlantisch Regenwoud. Dat is ruim 60 hectare. Of ruim 121 voetbalvelden. Een prachtig resultaat. Maar we gaan nog even door. Help mee om nog meer bos te herstellen. Bestel vandaag nog een Bosje Bomen. Of twee...

* bijgewerkt t/m 30 juni 2024 

Wist je dat...

... dit product ook zeer geschikt is als relatiegeschenk? Daarom is het opgenomen in de WWF relatiegeschenken catalogus. Deze kan je gratis downloaden van onze site en staat boordevol leuke en duurzame producten om te geven aan je werknemers of zakenrelaties.

Dit vind je misschien ook leuk