Omschrijving

Prachtige knuffel van de zeeschildpad; het dier dat centraal staat in de WWF Plastic Campagne. Deze schildpad knuffel is gemaakt van het zachtste pluche. Wordt deze lieve groene beestje het nieuwe knuffelvriendje van jouw kind? 

Wist je dat een vrouwelijke schildpad wel duizenden kilometers zwemt naar het strand waar ze zelf is geboren om hier haar eitjes te leggen? En ze weet zonder moeite de weg te vinden! Bij aankoop van een WWF knuffel steun je het Wereld Natuur Fonds om de zeegebieden te helpen beschermen zodat de schildpad geneog plekken heeft om eieren te leggen en te leven. Geef de aarde door!

Hoe en wat

Gepassioneerd, optimistisch, geloofwaardig en inspirerend, dat is waar de WWF Pluche Collectie voor staat. Met jouw aankoop draag je bij aan het beschermen van deze dieren in het echt! 

Onze knuffels zijn getest volgens en voldoen aan de Blue Angel Eco standard. Blue Angel (Blauer Engel) is het oudste eco label ter wereld dat al 35 jaar een onafhankelijke standaard is voor milieuvriendelijke producten.

blue-angel-icon.png

Specificaties
Merk:
WWF Pluche Collectie van BonTonToys
Kleur:
Groen
Maat:
23 cm
Materiaal:
Buitenkant: 100% Polyester. Vulling: Polyester / Recycled P.E.T.
Wasadvies:
Handwas

De WWF Pluche collectie

Deze knuffel komt uit de WWF Pluche collectie van Bon Ton Toys. WWF en Bon Ton Toys zijn al meer dan 20 jaar partner en dankzij de verkoop van deze collectie heeft Bon Ton Toys al meer dan 7 miljoen USD aan WWF gedoneerd om ons natuurbeschermingswerk te ondersteunen.

Alle WWF Pluche knuffels zijn gemaakt met een 100% recyclede PET flessen vulling.

Dit vind je misschien ook leuk