Omschrijving

In het echt zeer bedreigd. Als knuffel heerlijk zacht!

Hoe en wat

Gepassioneerd, optimistisch, geloofwaardig en inspirerend, dat is waar de WWF Pluche Collectie voor staat. Met jouw aankoop draag je bij aan het beschermen van deze dieren in het echt! 

Onze knuffels zijn getest volgens en voldoen aan de Blue Angel Eco standard. Blue Angel (Blauer Engel) is het oudste eco label ter wereld dat al 35 jaar een onafhankelijke standaard is voor milieuvriendelijke producten.

blue-angel-icon.png

Specificaties
Merk:
WWF Pluche Collectie van BonTonToys
Kleur:
Groen
Maat:
18 cm
Materiaal:
Buitenkant: 100% Polyester. Vulling: Polyester / Recycled P.E.T.
Wasadvies:
Handwas

Adopteer deze zeeschildpad

Voor 35 euro kan je deze zeeschildpad ook symbolisch adopteren. Je ontvangt dan naast deze knuffel ook een leuk boekje met nuttige informatie over de zeeschildpad en tips om zelf in actie te komen. De knuffel en het boekje zitten verpakt in een speciale doos welke op een bijzondere manier recyclebaar is; uit de doos zijn namelijk 6 ansichtkaarten te knippen. Zo wordt de wens voor een duurzame wereld nog verder verspreid.

Met jouw adoptie help je WWF om te strijden tegen plastic-vervuiling, de grootste bedreiging voor de zeeschildpad.

Ook leuk om cadeau te geven aan zeeschildpad-liefhebbers.

Naar het adoptiepakket
WWF

De IUCN Rode Lijst geeft aan hoe het er voor staat met dier- en plantsoorten. Elk dier of plant op de lijst is ingedeeld op een schaal van 7 statussen. Hoe hoger op de lijst, hoe belangrijker het is om samen met WWF dit dier of deze plant te beschermen. Voor het dier dat centraal staat bij dit product geldt de status:

Bedreigde dier- of plantensoort (EN, endangered, 4)

Dit vind je misschien ook leuk