Omschrijving

Zeg nee tegen tandpasta tubes. Stap over op tandpasta tabletten. De plasticvrije oplossing voor een schoon gebit.

WeSmyle heeft tandpasta in tabletvorm ontwikkeld en dat werkt net zo goed als normale tandpasta. Met dat verschil dat Smyle Brush Mints gemaakt zijn van alleen natuurlijke ingrediënten, vrij van ‘harsh chemicals’, vrij van micro-plastics, vrij van allergenen en gluten en het is vegan en dierproefvrij.

Als je wilt kennismaken met Smyle, dan is deze Starter-Kit Small (‘2 maanden voorraad’) de ideale manier. Je krijgt 125 Brush Mints en een bewaarflesje.

Zo kun je Smyle proberen. Per persoon heb je 62 Brush Mints nodig om 1 maand lang twee maal per dag te poetsen. Dus, met 125 Brush Mints kan 1 persoon 2 maanden poetsen, 2 personen 1 maand, 4 personen 0.5 maand

Daarmee bespaar je 2 plastic tandpastatubes.

Hoe en wat

De meeste gewone tandpasta wordt geleverd in plastic tubes, gemaakt van aardolie. Tubes zijn een uitvinding uit de 19-e eeuw, die niet meer geschikt zijn voor de hedendaagse uitdagingen. Elk jaar belanden er van de 20 miljard die geproduceerd worden 1.5 miljard in onze vuilnishopen en oceanen, waar ze niet verder afbreken. De rest wordt verbrand en veroorzaakt CO2 uitstoot. 

Ieder jaar opnieuw. 

Door over te stappen op tandpasta in tabletvorm besparen we met elkaar op dit afval.

 

Ingrediënten: Calcium Carbonate, Xylitol, Magnesium Stearate, Sodium Bicarbonate, Sodium Cocoyl Iselthionate, Croscarmellose Sodium, Aloe Vera, Acacia Gum, Pepermunt, Eucalyptus, Sodium Fluoride en Vitamine C.

Specificaties
Merk:
WeSmyle
Bron:
Nederland
Milieuvriendelijk:

Eenvoudig in gebruik

Even de tablet fijnkauwen, je (elektrische) tandenborstel natmaken en poetsen maar. 

 

Tabletjes bijna op?

Dan bestel je voortaan eenvoudig een navulling in de WWF-webshop.

Met de navulling kan je weer 2 maanden plasticvrij poetsen (bij gebruik door 1 persoon).

Bestel een navulling >

Dit vind je misschien ook leuk