Omschrijving

Zeg nee tegen tandpasta tubes. Stap over op tandpasta tabletten. De plasticvrije oplossing voor een schoon gebit.

WeSmyle heeft tandpasta in tabletvorm ontwikkeld en dat werkt net zo goed als normale tandpasta. Met dat verschil dat Smyle Brush Mints gemaakt zijn van alleen natuurlijke ingrediënten, vrij van ‘harsh chemicals’, vrij van micro-plastics, vrij van allergenen en gluten en het is vegan en dierproefvrij.

Heb je eerder de Starters-Kit bij ons besteld en ben je door je voorraad tabletjes heen? Dan is dit de oplossing: een navulling bestaande uit 2 zakjes van 65 tabletten. Die kan je zo in het bewaarflesje doen uit de Starters-Kit.

Daarmee kan je weer 2 maanden lang plasticvrij poetsen (of 1 maand als je met z'n tweeën bent of een halve maand voor een gezin van 4 personen)

Met deze navulling bespaar je 2 plastic tandpastatubes.

Hoe en wat

De meeste gewone tandpasta wordt geleverd in plastic tubes, gemaakt van aardolie. Tubes zijn een uitvinding uit de 19-e eeuw, die niet meer geschikt zijn voor de hedendaagse uitdagingen. Elk jaar belanden er van de 20 miljard die geproduceerd worden 1.5 miljard in onze vuilnishopen en oceanen, waar ze niet verder afbreken. De rest wordt verbrand en veroorzaakt CO2 uitstoot. 

Ieder jaar opnieuw. 

Door over te stappen op tandpasta in tabletvorm besparen we met elkaar op dit afval.

 

Ingrediënten: Calcium Carbonate, Xylitol, Magnesium Stearate, Sodium Bicarbonate, Sodium Cocoyl Iselthionate, Croscarmellose Sodium, Aloe Vera, Acacia Gum, Pepermunt, Eucalyptus, Sodium Fluoride en Vitamine C.

Specificaties
Merk:
WeSmyle
Bron:
Nederland
Milieuvriendelijk:

Eenvoudig in gebruik

Even de tablet fijnkauwen, je (elektrische) tandenborstel natmaken en poetsen maar. 

 

Dit vind je misschien ook leuk