Omschrijving

Zachte pluchen roze flamingo. Deze schattige roze knuffel ziet er levensecht uit. Wordt dit het nieuwe beste vriendje van jouw kind? 

Wist je dat de roze kleur van de vacht van een flamingo komt van hun voedsel? Die bevat bacteriën en bèta-caroteen. krijgt een flamingo dit niet binnen wordt de vacht steeds grijzer. Deze flamingo knuffel blijft wel altijd z'n felle kleur roze behouden gelukkig! Bij aankoop van een WWF knuffel steun je het Wereld Natuur Fonds en daarmee ook de strijd tegen klimaatverandering. Een gevaar voor het leefgebied van de flamingo’s. Geef de aarde door! 

Hoe en wat

Gepassioneerd, optimistisch, geloofwaardig en inspirerend, dat is waar de WWF Pluche Collectie voor staat. Met jouw aankoop draag je bij aan het beschermen van deze dieren in het echt! 

Onze knuffels zijn getest volgens en voldoen aan de Blue Angel Eco standard. Blue Angel (Blauer Engel) is het oudste eco label ter wereld dat al 35 jaar een onafhankelijke standaard is voor milieuvriendelijke producten.

blue-angel-icon.png

Specificaties
Merk:
WWF Pluche Collectie van BonTonToys
Kleur:
Roze, zwart
Maat:
23 cm
Materiaal:
Buitenkant: 80% Acrylic / 20% Polyester. Vulling: Polyester / Recycled P.E.T.
Wasadvies:
Handwas
WWF

De IUCN Rode Lijst geeft aan hoe het er voor staat met dier- en plantsoorten. Elk dier of plant op de lijst is ingedeeld op een schaal van 7 statussen. Hoe hoger op de lijst, hoe belangrijker het is om samen met WWF dit dier of deze plant te beschermen. Voor het dier dat centraal staat bij dit product geldt de status:

Kwetsbare dier- of plantensoort (VU, vulnerable, 3)

De WWF Pluche collectie

Deze knuffel komt uit de WWF Pluche collectie van Bon Ton Toys. WWF en Bon Ton Toys zijn al meer dan 20 jaar partner en dankzij de verkoop van deze collectie heeft Bon Ton Toys al meer dan 7 miljoen USD aan WWF gedoneerd om ons natuurbeschermingswerk te ondersteunen.

Alle WWF Pluche knuffels zijn gemaakt met een 100% recyclede PET flessen vulling.

Dit vind je misschien ook leuk