Nieuw
Omschrijving

Na de succescolle introductie in 2023 hebben we voor 2024 wederom een WWF-Familieplanner ontwikkeld.

Hou ook in 2024 heel handig voor alle gezinsleden bij wie er wanneer een vergadering, een voetbalwedstrijd of een verjaardagsfeestje heeft. Bovendien barst de kalender van de leuke dierenweetjes. Over de koningspinguïn en het spookdiertje. En over de ijsvogel en de Quetzal.

De familieplanner bevat 1 pagina per week en biedt ruimte voor 5 familieleden.

Ook krijg je gratis een vel afspraakstickers erbij die je op de planner kunt plakken. 

Hoe en wat

Bekking & Blitz is sinds 1929 dé uitgeverij van kunstdrukwerk en hoogwaardige kunstproducten. Het familiebedrijf, dat in Amsterdam werd opgericht door Hein Bekking, begon als boekenuitgeverij en ontwikkelde zich de afgelopen decennia tot uitgever en producent van zowel drukwerk als cadeauartikelen.

Niels Bekking over duurzaam ondernemen: "Met Bekking & Blitz gaan we met de tijd mee: we proberen zo min mogelijk plastic, afval en schadelijke materialen in onze producten en bedrijfsprocessen te verwerken. Als voorbeeld pakken we onze producten zo min mogelijk in met plastic en rijden ons verkoopteam electrisch. Op deze manier dragen wij ons steentje bij aan een schone en duurzame wereld. Dat is belangrijk: echte kunst vind je namelijk in een schone gezonde wereld!"

Specificaties
Merk:
Bekking & Blitz
Materiaal:
FSC-gecertificeerd papier
Afmetingen:
21,2 x 29,7 cm

Enkele foto's uit deze familieplanner:

Ook in voordeelbundel te bestellen

Wist je dat dit product ook te bestellen is in een voordeelbundel? Bestel deze Familieplanner van 2024 samen met die van 2023 en help de weggooicultuur tegen te gaan; de foto's en dierenweetjes in de 'oude' familieplanner zijn nog steeds erg mooi en leuk. Bij bestelling van deze bundel krijg je maar liefst 30% korting.

> Ga naar de voordeelbundel

Dit vind je misschien ook leuk