Nieuw
Omschrijving

Eigenlijk gaat er niets tegen op: een papieren agenda waarin je je afspraken en deadlines kunt bijhouden. Daarom brengt WWF dit jaar voor het eerst een eigen agenda uit.

Met de WWF-Agenda kun je wekelijks genieten van een mooie dierenfoto plus een leuk weetje over het betreffende dier. 

De agenda biedt je veel schrijfruimte om al je afspraken te noteren of aantekeningen te maken. Naast de reguliere feestdagen staan in de agenda ook de natuurgerelateerde dagen vermeld, zoals bijvoorbeeld Wereld Pinguïn Dag en Internationale Dag van de Noordzee. 

NB: de foto's en weetjes in deze agenda zijn eerder gebruikt in de WWF-Familieplanner 2023

Hoe en wat

Bekking & Blitz is sinds 1929 dé uitgeverij van kunstdrukwerk en hoogwaardige kunstproducten. Het familiebedrijf, dat in Amsterdam werd opgericht door Hein Bekking, begon als boekenuitgeverij en ontwikkelde zich de afgelopen decennia tot uitgever en producent van zowel drukwerk als cadeauartikelen.

Niels Bekking over duurzaam ondernemen: "Met Bekking & Blitz gaan we met de tijd mee: we proberen zo min mogelijk plastic, afval en schadelijke materialen in onze producten en bedrijfsprocessen te verwerken. Als voorbeeld pakken we onze producten zo min mogelijk in met plastic en rijden ons verkoopteam electrisch. Op deze manier dragen wij ons steentje bij aan een schone en duurzame wereld. Dat is belangrijk: echte kunst vind je namelijk in een schone gezonde wereld!"

Specificaties
Merk:
Bekking & Blitz
Materiaal:
FSC-gecertificeerd papier
Afmetingen:
22,5 x 18 cm

Veel schrijfruimte

De WWF-Agenda heeft een handige indeling van één week per pagina. Daardoor heb je veel schrijfruimte voor al je afspraken. Achterin zitten nog eens acht extra pagina's voor notities. De weetjes over de dieren maken het gebruik van deze agenda nog leerzaam ook.

Dit vind je misschien ook leuk