Nieuw
Omschrijving

Dit is de meest duurzame bureaukalender van 2024! De kaarten waarop de kalender is gedrukt zijn namelijk gemaakt van bloeipapier. Dat is duurzaam papier van gerecyclede oude kranten of katoen resten waar bloemen, groente of kruiden-zaadjes in verwerkt zijn. 

Dit betekent dat je nadat er 2 maanden voorbij zijn je het kaartje in je tuin kan doen en er vervolgens plantjes uit zullen groeien. Hoe leuk is dat?

Er is zelfs rekening gehouden met de tijd van het jaar als het gaat om welke zaadjes in welk kaartje zitten.

De kaartjes bevatten de volgende zaadjes:

  • rucola
  • tijm
  • citroen
  • wortel
  • sla
  • tomaat
  • wilde bloemen

De kalender wordt geleverd met een handig standaardje van gerecycled karton zodat je de kalender eenvoudig op je bureau kunt zetten.

Hoe en wat

Deze bureaukalender is gemaakt door het Schiedamse bedrijf Bloom your Message en door hen voorzien van het WWF logo. 

BLOOM your message wil met haar producten mensen verrassen, doen verbazen en een geluksgevoel geven. In de filosofie van BLOOM kan dit alleen als er een juiste balans gevonden wordt tussen ecologische, economische en sociale belangen. Verantwoord ondernemen staat bij BLOOM dan ook hoog in het vaandel.

Specificaties
Materiaal:
Bloeipapier (kaartjes) en gerecycled karton (standaard)
Bron:
Nederland

Zeven verschillende soorten zaadjes

Deze duurzame bureaukalender bestaat uit 7 kaartjes waar 7 verschillende soorten zaadjes in zitten. Daarbij is rekening gehouden met de tijd van het jaar. Zo plant je op het juiste moment de juiste zaadjes. Dit jaar zitten de volgende zaadjes in de kaartjes: rucola, tijm, citroen, wortel, rode peper, tomaat en wilde bloemen.

 

Ook in voordeelbundel te bestellen

Wist je dat dit product ook te bestellen is in een voordeelbundel? Bestel de bureaukalender van 2024 samen met die van 2023 en help verspilling tegen te gaan. De zaadjes uit de 'oude' kalender zijn nog heel goed te zaaien. Je krijgt maar liefst 27% korting op deze bundel.

> Ga naar de voordeelbundel

Wist je dat...

... dit product ook zeer geschikt is als relatiegeschenk? Daarom is het opgenomen in de WWF relatiegeschenken catalogus. Deze kan je gratis downloaden van onze site en staat boordevol leuke en duurzame producten om te geven aan je werknemers of zakenrelaties.

Dit vind je misschien ook leuk

WWF Kerstkaarten van bloeipapier - set van 6 stuks

Set van 6 kerstkaarten van bloeipapier

€ 13,95

WWF-wandkalender 2024

2024 editie van de bekende WWF-kalender.

€ 24,95

WWF-Familieplanner 2024

Handige Familieplanner voor het hele gezin

€ 14,99

WWF-Agenda 2024

Handige Agenda voor het jaar 2024

€ 16,99