Uitverkocht
Omschrijving

Wil je het hele jaar de mooiste dierenfoto's aan de muur hebben hangen? Bestel dan de 2024 editie van de WWF-wandkalender!

Iedere maand weer een andere schitterende foto uit de rijke WWF-collectie met op de achterkant een uitgebreide beschrijving van het betreffende dier.

LET OPIndien je de kalender samen met een ander product bestelt dan wordt de kalender apart van de andere producten verzonden. Het kan gebeuren dat beide zendingen niet op dezelfde dag worden bezorgd.

Specificaties
Merk:
WWF
Materiaal:
Klimaatneutraal, FSC-gecertificeerd papier
Afmetingen:
48 x 34 cm

Nu met weeknummers

Op veler verzoek is het ontwerp van onze wandkalender aangepast; onder de dagnummers staan nu ook de weeknummers vermeld. Zo weet je ook precies welke week het is. 

NB: de week begint op maandag

Schenk je relaties de natuur

Geef dit jaar een cadeau met een verhaal aan je zakelijke relaties. De WWF Wandkalender biedt een jaar lang de mooiste dierenfoto's inclusief de verhalen waarom deze dieren beschermd moeten worden. Met de aankoop van deze kalender steun je WWF bij het beschermen van deze dieren. Met zo'n verhaal kan je aankomen bij je relaties.

Informeer via webshop@wwf.nl naar de mogelijkheden om de WWF Wandkalender in grotere aantallen tegelijk te bestellen. Wij helpen je graag aan een mooi relatiegeschenk.

Dit zijn de foto's in deze kalender

Wist je dat...

... dit product ook zeer geschikt is als relatiegeschenk? Daarom is het opgenomen in de WWF relatiegeschenken catalogus. Deze kan je gratis downloaden van onze site en staat boordevol leuke en duurzame producten om te geven aan je werknemers of zakenrelaties.

Dit vind je misschien ook leuk