Omschrijving

Wist je dat een witte haai een druppel bloed kan ruiken in water van wel 4,6 miljoen liter zeewater? Ze hebben zo'n ontzettend goed reukzin dat ze niets ontgaat. Helaas wordt er op de haai zelf veel gevist. Hun vinnen, kraakbeen en vlees wordt steeds meer door de mens gebruikt en omdat de haai zich niet heel snel voortplant nemen hun aantallen af. Bij aankoop van een WWF knuffel steun je het Wereld Natuur Fonds en daarmee de projecten om het vissen naar haaien te stoppen en de oceanen veilig te houden. Geef de aarde door!

Hoe en wat

Gepassioneerd, optimistisch, geloofwaardig en inspirerend, dat is waar de WWF Pluche Collectie voor staat. Met jouw aankoop draag je bij aan het beschermen van deze dieren in het echt! 

Onze knuffels zijn getest volgens en voldoen aan de Blue Angel Eco standard. Blue Angel (Blauer Engel) is het oudste eco label ter wereld dat al 35 jaar een onafhankelijke standaard is voor milieuvriendelijke producten.

blue-angel-icon.png

Specificaties
Merk:
WWF Pluche Collectie van BonTonToys
Kleur:
Grijs, wit
Maat:
33 cm
Materiaal:
Buitenkant: 100% Polyester. Vulling: Polyester / Recycled P.E.T.
Wasadvies:
Handwas

De WWF Pluche collectie

Deze knuffel komt uit de WWF Pluche collectie van Bon Ton Toys. WWF en Bon Ton Toys zijn al meer dan 20 jaar partner en dankzij de verkoop van deze collectie heeft Bon Ton Toys al meer dan 7 miljoen USD aan WWF gedoneerd om ons natuurbeschermingswerk te ondersteunen.

Alle WWF Pluche knuffels zijn gemaakt met een 100% recyclede PET flessen vulling.