Omschrijving

Bij wie mag deze schattige jaguar komen knuffelen?

Wist je dat de jaguar de grootste en sterkste kat van Amerika is? Als er maar genoeg gras, rotsen en bomen zijn in een gebied waardoor de jaguar gedekt kan jagen, kan hij hier leven. Maar voornamelijk komt hij voor in regenwouden, nevelwouden en soms een droogbos. Deze jaguar knuffel vind het daarentegen vast ontzettend gezellig bij jou thuis! Bij aankoop van een WWF knuffel steun je het Wereld Natuur Fonds en daarmee alle projecten om de regenwouden in stand te houden. Geef de aarde door!

Hoe en wat

Gepassioneerd, optimistisch, geloofwaardig en inspirerend, dat is waar de WWF Pluche Collectie voor staat. Met jouw aankoop draag je bij aan het beschermen van deze dieren in het echt! 

Onze knuffels zijn getest volgens en voldoen aan de Blue Angel Eco standard. Blue Angel (Blauer Engel) is het oudste eco label ter wereld dat al 35 jaar een onafhankelijke standaard is voor milieuvriendelijke producten.

blue-angel-icon.png

Specificaties
Merk:
WWF Pluche Collectie van BonTonToys
Kleur:
Oranje, wit, zwart
Maat:
19 cm
Materiaal:
Buitenkant: 80% Acrylic / 20% Polyester. Vulling: Polyester / Recycled P.E.T.
Wasadvies:
Handwas

Adopteer deze jaguar

Voor 35 euro kan je deze jaguar ook symbolisch adopteren. Je ontvangt dan naast deze knuffel ook een leuk boekje met nuttige informatie over de jaguar en tips om zelf in actie te komen. De knuffel en het boekje zitten verpakt in een speciale doos welke op een bijzondere manier recyclebaar is; uit de doos zijn namelijk 6 ansichtkaarten te knippen. Zo wordt de wens voor een duurzame wereld nog verder verspreid.

Met jouw adoptie help je WWF om te strijden tegen het verdwijnen van het leefgebied van de jaguar.

Ook leuk om cadeau te geven aan jaguar liefhebbers.

Naar het adoptiepakket
WWF

De IUCN Rode Lijst geeft aan hoe het er voor staat met dier- en plantsoorten. Elk dier of plant op de lijst is ingedeeld op een schaal van 7 statussen. Hoe hoger op de lijst, hoe belangrijker het is om samen met WWF dit dier of deze plant te beschermen. Voor het dier dat centraal staat bij dit product geldt de status:

Kwetsbare dier- of plantensoort (VU, vulnerable, 3)

De WWF Pluche collectie

Deze knuffel komt uit de WWF Pluche collectie van Bon Ton Toys. WWF en Bon Ton Toys zijn al meer dan 20 jaar partner en dankzij de verkoop van deze collectie heeft Bon Ton Toys al meer dan 7 miljoen USD aan WWF gedoneerd om ons natuurbeschermingswerk te ondersteunen.

Alle WWF Pluche knuffels zijn gemaakt met een 100% recyclede PET flessen vulling.