Omschrijving

Draag een toekomstvriendelijke slogan aan je voeten en creëer bewustzijn voor het geweldige feit dat de natuur ons gebroken klimaat kan repareren! Natuurlijke klimaatoplossingen zoals mangroven, oerwouden, moerassen en koraalriffen kunnen ten minste een derde van de kosteneffectieve CO2 reducties leveren die tot 2030 nodig zijn om de klimaat- en biodiversiteitscrisis te stoppen. 

De ontwerpen van deze sokkencolectie vestigen de aandacht op wat WWF bereikt heeft met natuurbeschermingswerk. Laten we het goede nieuws verspreiden. 

Deze sokken zijn ook verkrijgbaar in volwassen maten. Vader en zoon met dezelfde sokken, hoe leuk is dat?

Hoe en wat

Happy Socks en WWF zijn een samenwerking aangegaan om te vieren wat WWF met haar natuurbeschermingswerk heeft bereikt. De designs in de sokkencollectie laten deze successen zien en vertellen de positieve verhalen via de kleurrijke sokken van Happy Socks.

Vanaf 2022 tot en met 2024 zal Happy Socks voor elk verkocht Happy Socks x WWF-product 10% van de nettoverkoop toewijzen aan het WWF, met een jaarlijkse gegarandeerde bijdrage van 100.000 USD. 

Specificaties
Merk:
Happy Socks
Kleur:
Groen, blauw, oranje, zwart en lichtgeel
Materiaal:
79% Biologisch gekamd katoen, 14% Gerecyclede polyamide, 6% reguliere polyamide, 1% Elastaan
Bron:
Turkije
Maat:
4-6Y
Wasadvies:
wasmachine tot 40°

Natuurlijke oplossingen werken

Natural based solutions, oftewel Natuurlijke oplossingen, hebben hun belang bewezen; we hebben ze nodig om het klimaat stabiel te houden. Natuurlijke oplossingen zoals mangroven, oerwouden, moerassen en koraalriffen kunnen ten minste een derde van de kosteneffectieve CO2 reducties leveren die tot 2030 nodig zijn om de klimaat- en biodiversiteitscrisis te stoppen.

Geweldig dat we dit al hebben bereikt, maar we moeten doorgaan. Steun ons werk en bestel deze mooie Happy Socks.

Meer over natuurlijke oplossingen

Dit vind je misschien ook leuk