Omschrijving

Vergroot de biodiversiteit van je eigen tuin met de Blossombs x WWF adventskalender! Met deze kalender tel je 7 dagen af tot Kerst. Achter elk deurtje zit een leuke kersthanger van een tuindiertje, met daarin een kleurrijk Blossombs bloem’bommetje’.

Versier je boom tijdens de feestdagen en gooi daarna de bloembommetjes bijvoorbeeld in je tuin, op een braakliggend stukje rond, in een kale berm of in een pot op je balkon (vermijd natuurgebieden). In het voorjaar groeien er wilde bloemen uit waar jij, de bijen en de vlinders van zullen genieten!

Hoe en wat

Blossombs is opgericht door Daisy de Bruijn en Geerten van Eldik, met als doel biodiversiteit leuk en toegankelijk te maken voor iedereen.

Wij zijn geschrokken van de bijen- en vlindersterfte in de wereld. Vlinders, bijen en hommels hebben het zwaar door een tekort aan bloemen. Daar moesten we iets aan doen, vonden we.

En zo zijn de bloem ‘bommetjes’ van Blossombs ontstaan. Kleurrijk, verpakt als leuke cadeautjes, 100% veilig,  geschikt voor zowel volwassenen als kinderen en voor grote doelgroepen op een duurzame manier in eigen land te produceren.

 

Specificaties
Merk:
Blossombs
Materiaal:
Doos van FSC karton
Bron:
Nederland

Mooi voor jou, mooi voor de natuur

Versier je boom tijdens de feestdagen en na afloop gooi je de Blossombs buiten. Wilde bloemen zorgen niet alleen voor voedsel voor bijen en vlinders, maar ook beschutting en nestmogelijkheden voor allerlei kleine diertjes, zoals egels, mussen, kikkers & eekhoorns. Kortom mooi voor jou, mooi voor de natuur!

 

 

Dit vind je misschien ook leuk