Nieuw
Omschrijving

De Retulp Big Mug Classic is een dubbelwandige, vacuümgeïsoleerde rvs lunchbox (lunchbeker) met schroefdop en een grote opening, waardoor deze gemakkelijk te vullen en te reinigen zijn. Eten en drinken uit een rvs-lunchbox smaakt lekkerder omdat er geen smaakoverdracht plaatsvindt tussen water en roestvrijstaal. De Retulp Big Mug is hierdoor ideaal voor het meenemen van bijvoorbeeld hete dranken, maar dient ook als yoghurtbeker, muesli beker of soepbeker.

De Big Mug lunchpod heeft een handig lusje. Bovendien houdt de Big Mug zowel voedsel als dranken tot 6 uur warm en tot 8 uur koud.

Hoe en wat

Retulp is in 2014 opgericht met een missie om de aanschaf van wegwerp flesjes af te leren bij de consumenten. Naast de duurzame drinkflessen biedt Retulp ook deze duurzame foodcontainer aan. De missie blijft gelijk; het verminderen van plastic afval. Neem je eigen fles of foodfcontainer mee want éénmalig is schandalig! 

Voor je zelf - Voor een ander - Voor de planeet

 

Specificaties
Merk:
Retulp
Kleur:
NightBlack (zwart)
Materiaal:
RVS en bamboe
Afmetingen:
Inhoud: 500 ml, afmetingen: Ø 85 x 155 mm
Wasadvies:
De Big Mug (exclusief deksel) kan functioneel gezien in de vaatwasser echter om de coating onbevlekt en onbeschadigd te houden raadt Retulp aan de fles met de hand af te wassen. De bamboe dop is niet geschikt om in de vaatwasser te doen.
Vaatwasserbestendig:
Magnetronbestendig:
Milieuvriendelijk:

Lunch to go

Je lunch meenemen in plastic zakjes of zilverfolie is alles behalve duurzaam. Kies daarom voor de handige Big Mug en help mee in de strijd tegen single-use producten. Deze rvs lunchbox is ideaal om yoghurt of muesli in mee te nemen naar je werk, naar school of als je gaat wandelen in de natuur. 

Dit vind je misschien ook leuk