Omschrijving

De Retulp Urban drinkfles is helemaal plasticvrij en heeft een stalen dop die afgewerkt is met bamboe. Water uit een RVS fles smaakt lekkerder omdat er geen smaakoverdracht plaatsvindt tussen het water en roestvrijstaal. De dop heeft een haak zodat je de waterfles makkelijk kunt vastmaken.

Op de donkergroene fles is het WWF-logo geprint, wat de fles een unieke uitstraling geeft en waarmee je laat zien dat je de natuur een warm hart toedraagt.

Hoe en wat

Om de plastic soep bij de bron aan te pakken en het aantal plastic flesjes terug te dringen inspireren wij om een aantrekkelijke herbruikbare drinkfles te gebruiken. De consument zal zijn gewoonte om wegwerp flesjes aan te schaffen afleren. Retulp is in 2014 opgericht om deze missie uit te voeren. Neem je eigen fles mee want éénmalig is schandalig! Door Retulp drinkflessen te gebruiken zorg je ervoor dat de enorme berg aan plastic afval niet nog groter wordt.

Voor je zelf - Voor een ander - Voor de planeet

 

Specificaties
Merk:
Retulp
Kleur:
Forest Green
Materiaal:
RVS en bamboe
Afmetingen:
Inhoud: 500 ml, afmetingen: Ø 70 x 190 mm
Wasadvies:
De fles zelf kan functioneel gezien in de vaatwasser echter om de coating onbevlekt te houden raadt Retulp aan de fles met de hand af te wassen. De bamboe dop is niet geschikt om in de vaatwasser te doen.
Vaatwasserbestendig:
Magnetronbestendig:
Milieuvriendelijk:

Handig voor onderweg

Als je veel onderweg bent, zowel privé als voor je werk, dan is het goed en verstandig om genoeg te drinken. Neem dan deze handige Retulp drinkfles mee waaruit het water lekker blijft smaken. Bovendien bespaar je direct op eenmalig gebruik van plastic flesjes. Je Retulp-fles gaat immers veel langer mee.

 

Dit vind je misschien ook leuk