Omschrijving

Het nieuwste product uit de collectie van Singing Friends: ESMEE.

Zorg met de ESMEE pindakaaspothouder op twee manieren voor de natuur: je kan de vogels in je tuin bijvoeren en je helpt mee aan recycling van afval.

Zowel grote vogels als kleine vogels vinden pindakaas heerlijk. Let er wel op dat je pindakaas zonder zout koopt. Je kunt in principe het hele jaar bij te voeren, hoewel dit in de zomer niet nodig is. Dan is het risico dat de pindakaas bederft ook groter.

ESMEE is een 100% gerecyclede pothouder, gemaakt van de binnenkant van drankverpakkingen. Uit de verpakkingen worden nieuwe kunststof korrels gewonnen, waarmee de houder weer te maken is. Het papier uit de verpakkingen wordt vervolgens gebruikt om dozen en wc-papier te ontwikkelen. Uniek en milieuvriendelijk!

De Singingfriend pindakaaspothouder ESMEE is een pothouder voor diverse pindakaaspotten, maar je kan er ook vetbollen in leggen. Door het meegeleverde touwtje kun je de houder gemakklijk ophangen, maar je kan de pothouder ook aan een wand bevestigen.

Specificaties
Merk:
Singing Friend
Materiaal:
100% van gerecyclede dranksapverpakkingen (behalve het touw)
Afmetingen:
9,5 x 9,5 x 15 cm
Milieuvriendelijk:

Zo wordt ESMEE gemaakt

De ESMEE Pindakaaspothouder is gemaakt van 100% gerecycled materiaal uit drankverpakkingen. Het materiaal van deze verpakkingen wordt gescheiden; van de papiervezels wordt toiletpapier en karton gemaakt en van de plastic binnenkant van een drinkpak wordt ESMEE gemaakt.

Dit vind je misschien ook leuk