Omschrijving

Het nieuwste product uit de collectie van Singing Friends: YARA.

Zorg met de YARA vetbolring op twee manieren voor de natuur: je kan de vogels in je tuin bijvoeren en je helpt mee aan recycling van afval. Bovendien gebruik je hierdoor geen plastic netjes meer in de tuin. Vogels kunnen namelijk verstrikt raken in de netjes. Maar dankzij deze houder kunnen ze op een veilige manier genieten van heerlijke vetbollen!

YARA is een 100% gerecycled product, gemaakt van de binnenkant van drankverpakkingen. Uit de verpakkingen worden nieuwe kunststof korrels gewonnen, waarmee de vetbolring weer te maken is. Het papier uit de drankverpakkingen wordt vervolgens gebruikt om dozen en wc-papier te ontwikkelen. Uniek en milieuvriendelijk!

De Singingfriend vetvolring YARA is met zijn 25 cm hoogte een redelijk grote ring waar met gemak 8 tot 10 vetbollen in passen, zodat de vogels er lang mee vooruit kunnen. Met het meegeleverde touwtje hang je YARA makkelijk op.

 

 En het staat ook nog een stuk leuker in de tuin. de feeder is niet alleen stijlvol, maar ook helemaal duurzaam! Hij is helemaal van 100% gerecycled materiaal gemaakt, namelijk de binnenkant van oude drankverpakkingen. de houder is makkelijk open te klikken om hem te vullen. Hij biedt ruimte aan 8-10 vetbollen. Hang hem in de Boom op met het handige en stevige touw.

Specificaties
Merk:
Singing Friend
Materiaal:
100% van gerecyclede materialen. Ring is gemaakt van de binnenkant van oude drankverpakkingen. Het touwtje van rPET
Afmetingen:
24,5 x 13 cm
Milieuvriendelijk:

Zo wordt YARA gemaakt

De YARA vetbol ring is gemaakt van 100% gerecycled materiaal uit drankverpakkingen. Het materiaal van deze verpakkingen wordt gescheiden; van de papiervezels wordt toiletpapier en karton gemaakt en van de plastic binnenkant van een drinkpak wordt YARA gemaakt.

Dit vind je misschien ook leuk