Casper Douma / WWF

Evita en haar werk bij WWF

Evita is verantwoordelijk voor alle communicatietaken over projecten in Caribisch Nederland. Ze vertaalt (soms complexe) informatie over natuurbehoud in het Caribisch gebied naar leesbare verhalen en boodschappen om het kort en simpel te houden voor iedereen.

Ze past de kennis uit haar masteropleiding Communicatiewetenschappen en ervaring als Marketing & Communicatie consultant toe om communicatiestrategieën voor de regio te maken Zo kan WWF veel mensen informeren, kennis bij brengen en mensen betrekken bij projecten.

Evita heeft in Nederland, Spanje en Marokko gewoond en gewerkt, maar blijft een kind van de tropen. Ze is geboren en getogen in Suriname en woont momenteel op Curaçao. Als ze niet aan het werk is, kun je haar buiten vinden genieten van de natuur.

Artikelen van Evita

27 september 2023

Resultaat,Nieuws,Blog,NederlandCaribisch,Klimaat,NatureBasedSolutions,NatuurlijkeOplossingen

Er is hoop! Groene oplossingen voor klimaatverandering

Lees verder

Blijf op de hoogte

Ontvang inspiratie, acties, duurzame tips en het laatste natuurnieuws van WWF in je mail én krijg 10% korting in onze duurzame webshop (inschrijven mag vanaf 16 jaar, korting is van toepassing op hele assortiment met uitzondering van Bosje Bomen en alle boeken).