Zig Koch / WWF

Limited edition Cap ontworpen door S10

De natuur bestaat voor altijd zolang jij aan haar denkt

Steun de natuur en krijg gratis deze Cap

Natuur is geen bijzaak, maar keiharde hoofdzaak. Want natuur verdwijnt snel. Veel te snel. Wat we nodig hebben is niet minder, maar méér natuur. Vandaag nog. Dit lukt alleen als we het samen doen. Draag uit dat jij de natuur belangrijk vindt!

S10: "Met deze pet en samenwerking wil ik benadrukken hóe belangrijk het is om te blijven denken aan de natuur, zeker in deze tijd waarin de natuurlijke wereld in gevaar is."

Donateurschap

One size fits all.
Bedrag per jaar:
Je mag 'natuur'lijk ook een hoger jaarbedrag invullen ;)
Met het versturen van dit formulier machtig je Stichting Het Wereld Natuur Fonds en je bank om één keer per jaar dit bedrag af te schrijven, tot het moment dat je opzegt.
Je gegevens
Er is geen adres gevonden met opgegeven postcode en huisnummer. Controleer of dit juist is ingevuld.
Jouw voorkeuren

WWF_cap_denken.gif

Samen voor meer natuur

Natuurbescherming heeft een jarenlange doorlooptijd. Met jouw hulp maken we samen de wereld groener. We hopen dat je onze projecten een aantal jaar wil steunen met jouw bijdrage. Bekijk de actievoorwaarden.

De petten zijn volledig duurzaam geproduceerd door het Nederlandse productiehuis ‘Unrobe.’ Unrobe gebruikt gerecyclede en biologische materialen voor de productie van kleding en accessoires en streeft naar een gesloten en circulaire productieketen. De pet wordt binnen enkele dagen bij je geleverd.

S10's statement

Bio S10

Stien den Hollander, beter bekend als S10, is een Nederlandse artiest. Haar debuutalbum ‘Snowsniper’ verscheen in 2019 en werd bekroond met een Edison. Een jaar later volgde haar tweede album ‘Vlinders’ en in 2022 deed ze namens Nederland mee aan het Eurovisie Songfestival, met ‘de Diepte’. Haar laatste plaat verscheen in november 2022: ‘Ik Besta Voor Altijd Zolang Jij Aan Me Denkt’ won wederom een Edison in de categorie ‘Nederlandstalig’ en een 3FM Award voor ‘Beste Album’. In april 2023 stond ze in een uitverkocht AFAS live en deze zomer is ze onder andere te zien op Lowlands.

Nature's Captions

Caps that speak for our planet

Wat we nodig hebben is niet minder, maar méér natuur. Vandaag nog. Dit lukt alleen als we het samen doen.

Met een duurzaam geproduceerde Statement Cap steun je de natuur direct en maken we samen de wereld groener.

naturepl.com  / Andy Rouse / WWF

Een greep uit onze resultaten!

Samen voor meer natuur

Samen met Loiza Lamers, S10, Geraldine Kemper, Vjeze Fur en Leafs ontwierp conscious designer Tess van Zalinge speciaal voor WWF 6 unieke Statement Caps

Draag bij aan meer natuur, draag de special edition Statement Cap.

Daniël Nelson