Nature's Captions

Steun de natuur én krijg een gratis cap.

Ik wil een Cap

Kies jouw Cap!

Samen met 5 inspirators ontwierp Tess van Zalinge speciaal voor WWF 6 duurzame Statement Caps. Kies jouw inspirator, word donateur van WWF en krijg de Cap (gratis!). De Caps zijn limited edition dus wees er snel bij. Op=op.

Jouw donatie zorgt voor meer natuur!

Dat de natuur veel te hard verdwijnt, weten we. Dat het niet alleen dieren raakt, maar ook onszelf, wordt steeds duidelijker. Maar dat er een oplossing is, is ook een feit. We moeten bouwen aan méér natuur. Met jouw steun werken we met resultaat aan meer bos, meer beschermd zeegebied, kleurrijk koraal en meer wildlife. En je krijgt één van de duurzame limited edition caps gratis!

Tess van Zalinge X WWF

In 2023 slaan we opnieuw de handen ineen met ontwerper en inspirator Tess van Zalinge. Speciaal voor WWF ontwierp zij samen met 5 andere inspirators kosteloos 6 Statement Caps, om mensen te inspireren in actie te komen voor méér natuur op onze wereld.

Meer natuur: draag bij, draag uit, draag de Statement Cap.

The making of

Duurzame ontwerper Tess van Zalinge over haar Caps:

"Ik zet mij met deze unieke samenwerking in voor WWF: het is namelijk vijf voor twaalf. Natuurverlies en klimaatverandering zijn niet langer ver-van-ons-bed-shows. Ze raken ons állemaal, elke dag opnieuw. Het beschermen van de natuur en het klimaat is simpelweg goed voor iedereen, inclusief onszelf."

Jouw donatie zorgt voor meer natuur

Wat we nodig hebben is niet minder, maar méér natuur. En daar werkt WWF wereldwijd aan in maar liefst 3000 projecten. En jouw donatie wordt besteed op die plekken waar we de meeste impact kunnen realiseren.

naturepl.com  / Andy Rouse / WWF

Een aantal projecten waar het opgehaalde geld aan wordt besteed:

Samen voor meer natuur

Draag bij aan meer natuur, draag de special edition Statement Cap.

Daniël Nelson