Jaime Rojo / WWF-US

Limited edition Cap ontworpen door Loiza Lamers

Rainbows are the fashion accessory of nature

Steun de natuur en krijg gratis deze Cap

Natuur is geen bijzaak, maar keiharde hoofdzaak. Want natuur verdwijnt snel. Veel te snel. Wat we nodig hebben is niet minder, maar méér natuur. Vandaag nog. Dit lukt alleen als we het samen doen. Draag uit dat jij de natuur belangrijk vindt!

Loiza Lamers: "Voor de samenwerking met WWF en Tess van Zalinge wilde ik inhaken op het brede aspect van diversiteit binnen de natuur, met een diepere laag vormgegeven in deze tagline waarin al mijn kenmerken naar voren komen."

Donateurschap

One size fits all.
Bedrag per jaar:
Je mag 'natuur'lijk ook een hoger jaarbedrag invullen ;)
Met het versturen van dit formulier machtig je Stichting Het Wereld Natuur Fonds en je bank om één keer per jaar dit bedrag af te schrijven, tot het moment dat je opzegt.
Je gegevens
Er is geen adres gevonden met opgegeven postcode en huisnummer. Controleer of dit juist is ingevuld.
Jouw voorkeuren

WWF_cap_rainbow.gif

Samen voor meer natuur

Natuurbescherming heeft een jarenlange doorlooptijd. Met jouw hulp maken we samen de wereld groener. We hopen dat je onze projecten een aantal jaar wil steunen met jouw bijdrage. Bekijk de actievoorwaarden.

De petten zijn volledig duurzaam geproduceerd door het Nederlandse productiehuis ‘Unrobe.’ Unrobe gebruikt gerecyclede en biologische materialen voor de productie van kleding en accessoires en streeft naar een gesloten en circulaire productieketen. De pet wordt binnen enkele dagen bij je geleverd.

Loiza's statement

Bio Loiza Lamers

Loiza Lamers is bekend als presentatrice van Singletown (Discovery), Hollands Next Top Model (RTL) en ze deed mee aan diverse tv programma's zoals Expeditie Robinson, The Masked Singer en De Verrraders. Zij heeft een eigen documentaire uit op Videoland genaamd Altijd al Loiza en schreef samen met haar moeder het boek Loiza, over de kracht van onvoorwaardelijke liefde bij levensverandere keuzes. Met haar werk en activisme heeft ze bijgedragen aan een grotere zichtbaarheid en acceptatie van de LGBTQ+ gemeenschap en inspireert ze anderen om zichzelf te zijn.

Nature's Captions

Caps that speak for our planet

Wat we nodig hebben is niet minder, maar méér natuur. Vandaag nog. Dit lukt alleen als we het samen doen.

Met een duurzaam geproduceerde Statement Cap steun je de natuur direct en maken we samen de wereld groener.

naturepl.com  / Andy Rouse / WWF

Een greep uit onze resultaten!

Samen voor meer natuur

Samen met Loiza Lamers, S10, Geraldine Kemper, Vjeze Fur en Leafs ontwierp conscious designer Tess van Zalinge speciaal voor WWF 6 unieke Statement Caps

Draag bij aan meer natuur, draag de special edition Statement Cap.

Daniël Nelson