WWF

WWF thuis en op school Jeugd

Samen maken we onze toekomst duurzamer. Sluit je kind aan bij de Rangers of WWF YOUTH óf doe op school mee met Toekomstkunde.

Sluit je bij ons aan!

Uitgelicht

WWF-US / Keith Arnold

Gratis lesmodule voor VO en MBO

52% van alle jongeren op het VO en MBO vindt dat er op school meer aandacht besteed moet worden aan het klimaat. Meld jouw school aan voor de lesmodule #NaturePositive van WWF en Young Impact.
Meer info

De Geweldig Groene Wereldweek

De Geweldig Groene Wereldweek! Een week waarin de hele school aan de slag gaat met natuur, voedsel en klimaat. Inclusief toffe video's, een handleiding, een projectweeklied en een kickstartpakket!
Meer info

Rangers Wereldvragen voor €1,95

Aan de hand van de 12 grootste vragen over natuur en dieren, nemen we jouw kind mee op een reis rond de wereld. Ontvang elke maand een bijzondere wereldvraag én een uniek kaartspel thuis voor slechts 1,95 per maand. Nu met gratis vakantie doeboek.
Meer info

WWF-kinderboek

Met het boek NATUURlijk doe je zo zet je gemakkelijk een stap in de groene richting. Dit kinderboek bevat meer dan 200 pagina's met boeiende informatie, toffe weetjes en schitterende afbeeldingen. Het is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar. 

Bestel in de webshop van WWF

Samen komen we in actie voor de natuur

  • Kinderen en jongeren die in actie komen en goed voor onze prachtige aarde zorgen; dat vinden we bij WWF fantastisch! Daarom helpen we ze graag een handje. Zo kunnen ze echte Rangers worden en leren ze dankzij onze magazines, tips, activiteiten en acties alles over de natuur, duurzaamheid en bijzondere wilde dieren én hoe we deze kunnen beschermen.
  • Met WWF YOUTH komen jongeren samen om elkaar te motiveren voor een duurzame lifestyle.
  • Daarnaast hebben we een leuk en inspirerend lesmateriaal voor scholen, waarmee kinderen ontdekken hoe zij zelf een steentje kunnen bijdragen aan een duurzame toekomst.