Omschrijving

Voor de Kinderboekenweek 2022 (maar ook daarna!) is dit interactieve boek van het Wereld Natuur Fonds NATUURlijk een must-have

Met NATUURlijk doe je zo zet jij een stap in de groene richting! Want in dit superleuke boek, dat gemaakt is in samenwerking met het Wereld Natuur Fonds en PatsBoem!, worden al jouw vragen over de natuur beantwoord én ontdek je hoe je zelf de aarde een stukje groener maakt.

Met grappige tekeningen van Wendy Panders en aansprekende foto’s. Dat we de aarde weer een beetje groener moeten maken, snappen we. Maar hoe doe je dat elke dag weer? Dat hoeft niet zo ingewikkeld te zijn! Lees in dit boek niet alleen van alles over de oceanen, permafrost, tijgers, groene uitvindingen, sprinkhanen, jungles, glitters en duurzaamheid, maar ontdek meteen welke (kleine) stappen jij zelf kunt zetten om de aarde weer een beetje terug aan de natuur te geven. Ga je uit eten of ergens wat drinken? Vraag om een drankje zonder rietje. Zeurt je vader dat je zonnebrand op moet? Vertel dat je graag zonnebrand smeert dat koraal niet aantast. Want NATUURlijk doe jij dat zo!

Dit interactieve boek van het Wereld Natuur Fonds bevat 52 weekthema’s met voor elke dag een vraag en een antwoord en is geschreven in een toegankelijke en eigentijdse stijl door PatsBoem!, die in 2022 een Bronzen Griffel ontving voor Toen het oorlog was, 1914-1918.

Specificaties
Merk:
Uitgeverij Luitingh-Sijthoff
Afmetingen:
22,9 X 28 cm
Aantal pagina's:
216
Auteur:
Patsboem!
Illustrator:
Wendy Panders
Publicatie jaar:
2022
ISBN nummer:
9789021034959

Enkele pagina's uit het boek

Dit vind je misschien ook leuk