NIEUW
Omschrijving

Steun de strijd tegen de plastic soep met deze speciale & limited edition 4 Ocean armband met ons iconische panda-logo als extra bedeltje.

De armbanden van 4 Ocean zijn gemaakt van gerecyclede plastic flessen. Met de aankoop van een 4 Ocean armband steun je de 'clean ocean movement'. Voor elke verkochte armband wordt er door 4 Ocean 5 pond plastic afval verwijderd uit de zee en van de kustlijnen. 

De armband is waterproof en eenvoudig verstelbaar. Dit product wordt geleverd op een van gerecycled karton gemaakt informatiekaartje.

Hoe en wat

Het idee voor de oprichting van 4 Ocean ontstond op een met plastic bezaaid strand op Bali. Oprichters Alex en Andrew, fanatieke surfers, ontwikkelden al snel hun 'One Pound Mission'. Voor elke verkochte armband wordt er door 4 Ocean 5 pond plastic afval verwijderd uit de zee en van de kustlijnen. 

Inmiddels zijn er vele miljoenen kilo's afval verwijderd en strijd 4 Ocean nog steeds door. WWF Nederland verkoopt in navolging van WWF UK de mooie armbandjes van 4 Ocean in de webshop. Daarmee wordt niet alleen de missie van 4 Ocean ondersteund, maar ook ons eigen Free The Sea campagne.

Specificaties
Merk:
4 Ocean
Kleur:
Zwart/wit
Materiaal:
koord: gerecyclede plastic flessen / WWF en 4 Ocean logo: gerecycled RVS
Bron:
China / Bali
Milieuvriendelijk:

Opgeruimd dankzij jullie

Dankzij alle armbandjes die er via onze webshop zijn verkocht heeft 4 Ocean al ruim 1.990 pond plastic afval kunnen verwijderen uit de oceanen en van de stranden. Om specifiek te zijn: onder andere dit strand op Haïti is dankzij de WWF webshop klanten volledig opgeruimd. 

Dit vind je misschien ook leuk