Omschrijving

De berggorilla's staan niet meer op uitsterven. Op de koude bergtoppen van Centraal-Afrika is hun populatie boven de 1000 gestegen, waardoor ze van "ernstig bedreigd" naar "bedreigd" zijn gegaan. Langzaam maar zeker ziet de toekomst voor deze majestueuze apen er zonnig uit! 

De ontwerpen van deze sokkencolectie vestigen de aandacht op wat WWF bereikt heeft met natuurbeschermingswerk. Laten we het goede nieuws verspreiden. 

Deze sokken zijn ook verkrijgbaar in volwassen maten. Vader en zoon met dezelfde sokken, hoe leuk is dat?

Hoe en wat

Happy Socks en WWF zijn een samenwerking aangegaan om te vieren wat WWF met haar natuurbeschermingswerk heeft bereikt. De designs in de sokkencollectie laten deze successen zien en vertellen de positieve verhalen via de kleurrijke sokken van Happy Socks.

Vanaf 2022 tot en met 2024 zal Happy Socks voor elk verkocht Happy Socks x WWF-product 10% van de nettoverkoop toewijzen aan het WWF, met een jaarlijkse gegarandeerde bijdrage van 100.000 USD. 

Specificaties
Merk:
Happy Socks
Kleur:
Blauw, oranje, zwart en wit
Materiaal:
79% Biologisch gekamd katoen, 14% Gerecyclede polyamide, 6% reguliere polyamide, 1% Elastaan
Bron:
Turkije
Maat:
0-12M
Wasadvies:
wasmachine tot 40°

De berggorilla is terug!

De berggorilla's staan niet meer op uitsterven. Op de koude bergtoppen van Centraal-Afrika is hun populatie boven de 1000 gestegen, waardoor ze van "ernstig bedreigd" naar "bedreigd" zijn gegaan.

Geweldig dat we dit al hebben bereikt, maar we moeten doorgaan. Steun ons werk en bestel deze mooie Happy Socks.

Dit vind je misschien ook leuk