Omschrijving

Maak een duurzaam fashion statement met deze rebelse sokken van Forebel x WWF! 

De unieke sokken zijn deels gemaakt van zeewier in combinatie met het zachte en comfortabele organic cotton. Zeewier is een duurzame plant die groeit in onze oceanen zonder zoetwater, grond of kunstmest nodig te hebben. Door zeewier te gebruiken in onze sokken dragen we bij aan een circulaire economie en verminderen we onze ecologische voetafdruk.

Het concept
"Wie heeft ooit gezegd dat sokken identiek moeten zijn?" roept Forebel uit. Met de Forebel x WWF sokkencollectie geven we jou de keuze: Elk pakket bevat drie sokken, twee bijpassende sokken en één sok met een andere print. Match of mismatch, en maak een statement voor duurzame mode. Ben je een sok kwijtgeraakt in de was dan kan je nog steeds een paar dragen. Hiermee proberen we overbodige sokkenproductie tegen te gaan.

Sluit je aan bij onze "Sock by Sock" beweging en maak een duurzame fashion statement door het dragen van twee verschillende sokken. Dit belooft een ware revolutie in de sokkenmode te worden.

De collectie
De sokken komen in vrolijke kleuren van groen, oranje en donkerblauw, elk versierd met opvallende prints. Zoals deze met een stoere tijger en een imposante neushoorn.

De “Forebel x WWF” sokken zijn beschikbaar als unisex voor verschillende maten, waaronder 31-35, 36-40 en 41-46, waardoor een breed publiek kan genieten van deze wilde en stijlvolle collectie.

Hoe en wat

Forebel zet zich in om bewustzijn te creëren over overproductie in de mode-industrie en verspilling te verminderen. Met de "Sock by Sock" beweging wil Forebel mensen aanmoedigen om twee verschillende sokken te dragen, waardoor overbodige sokkenproductie wordt tegengegaan.

Bij Forebel geloven we in het verbinden van mode met een positieve impact op de planeet. Daarom zijn we trots om opnieuw samen te werken met WWF. Een deel van de opbrengst van elke aankoop uit de Forebel x WWF collectie wordt gedoneerd aan WWF's natuurbehoudprojecten.

 

Specificaties
Merk:
Forebel
Materiaal:
60% BCI organisch katoen, 20% zeewier, 18% recycled polyamide, 2% elastaan
Bron:
Turkije
Maat:
31-35
Wasadvies:
wasmachine op 30°, niet in de droger

Opvallende print

De Tiger-sok uit de Forebel x WWF-collectie heeft een kleurrijke en opvallende print van een tijger. Door de fijne structuur van het materiaal is de tekening erg gedetailleerd. 

Wie heeft ooit gezegd dat sokken identiek moeten zijn?

Match of mismatch. Sluit je aan bij onze beweging en maak een duurzaam fashion statement door het dragen van twee verschillende sokken. 

 

Wist je dat...

... dit product ook zeer geschikt is als relatiegeschenk? Daarom is het opgenomen in de WWF relatiegeschenken catalogus. Deze kan je gratis downloaden van onze site en staat boordevol leuke en duurzame producten om te geven aan je werknemers of zakenrelaties.

Dit vind je misschien ook leuk