Omschrijving

Je vrolijke baby wordt nog blijer in dit gele rompertje met een leeuw op de buik. En op de rug zie je de staart van de leeuw vrolijk kwispelen. Het lijkt net of jouw baby een staart heeft.

Verkrijgbaar in maten 3-6 maanden en 9-12 maanden. Zie de maattabel.

Let op: er is een gelimiteerde oplage van deze romper. Wees er snel bij.

Hoe en wat

De kleding van Coq en Pâte wordt onder goede werkomstandigheden in India geproduceerd, met respect voor de mens en zijn omgeving.

Alle kleding wordt gemaakt van biologisch katoen (GOTS) in gecertificeerde fabrieken.

Specificaties
Merk:
Coq en Pâte
Kleur:
Geel
Materiaal:
100% organisch katoen
Bron:
India
Maat:
3-6 maanden
Wasadvies:
wasmachine op 30°

Over Coq en Pâte

Coq en Pâte is een Frans merk dat bekend staat om de vrolijke dierenkoppen op t-shirts, tassen en accessoires voor kinderen.

Na WWF Frankrijk, WWF Zwitserland en WWF UK is dit duurzame merk nu ook in Nederland in de WWF webshop te vinden. Met GOTS-gecertificeerde producten en aandacht voor de dieren van de Rode Lijst van de IUCN (IUCN Red List) past dit merk perfect bij WWF.

Bekijk alle Coq en Pâte producten

 

WWF

De IUCN Rode Lijst geeft aan hoe het er voor staat met dier- en plantsoorten. Elk dier of plant op de lijst is ingedeeld op een schaal van 7 statussen. Hoe hoger op de lijst, hoe belangrijker het is om samen met WWF dit dier of deze plant te beschermen. Voor het dier dat centraal staat bij dit product geldt de status:

Ernstig bedreigde dier- of plantensoort (CR, critically endangered, 5)

Dit vind je misschien ook leuk