Omschrijving

Jouw kind zal vol trots naar school lopen met dit donkerblauwe rugzakje op zijn rug. De vrolijke walvis gaat gezellig mee.

De rugzak is van dik canvas met binnenin popeline. Dat is stevig materiaal met een laag slijtagegehalte en voelt ook lekker luchtig.

De hengsels zijn verstelbaar dus de rugzak groeit met je kind mee. De flap sluit met twee magneetjes en binnenin zit nog een extra vakje.

Hoe en wat

De tassen van Coq en Pâte wordt onder goede werkomstandigheden in India geproduceerd, met respect voor de mens en zijn omgeving.

Alle tassen wordt gemaakt van biologisch katoen (GOTS) in gecertificeerde fabrieken.

Specificaties
Merk:
Coq en Pâte
Kleur:
Donkerblauw
Materiaal:
100% organisch katoen, GOTS gecertificeerd
Afmetingen:
23 x 23 x 8 cm

Over Coq en Pâte

Coq en Pâte is een Frans merk dat bekend staat om de vrolijke dierenkoppen op t-shirts, tassen en accessoires voor kinderen.

Na WWF Frankrijk, WWF Zwitserland en WWF UK is dit duurzame merk nu ook in Nederland in de WWF webshop te vinden. Met GOTS-gecertificeerde producten en aandacht voor de dieren van de Rode Lijst van de IUCN (IUCN Red List) past dit merk perfect bij WWF.

Bekijk alle Coq en Pâte producten

 

WWF

De IUCN Rode Lijst geeft aan hoe het er voor staat met dier- en plantsoorten. Elk dier of plant op de lijst is ingedeeld op een schaal van 7 statussen. Hoe hoger op de lijst, hoe belangrijker het is om samen met WWF dit dier of deze plant te beschermen. Voor het dier dat centraal staat bij dit product geldt de status:

Bedreigde dier- of plantensoort (EN, endangered, 4)

Dit vind je misschien ook leuk