Omschrijving

Dagelijks gebruik je met een baby in huis heel veel billendoekjes. Zonder dat je er misschien erg in hebt gebruik je dan veel plastic. Want een standaard pak billendoekjes staat gelijk aan de hoeveelheid plastic van 2 PET flessen!

Naïf maakt billendoekjes van eucalyptusvezels en daarmee is dit product 100% plastic vrij. Zo help je met de verzorging van je baby ook mee aan een schonere natuur.

Om de gevoelige babyhuid zo goed mogelijk te verzorgen bestaat de lotion voor 99% uit water en is deze alcoholvrij en parfumvrij. De Naïf baby doekjes bevatten geen gekke ingrediënten waardoor je ze veilig overal voor kunt gebruiken. Dus goed te gebruiken voor de billen, lichaam en gezicht.

Hoe gooi je dit doekje weg?

Spoel het doekje niet door, maar gooi deze bij het restafval - dan lost deze binnen 8 weken vanzelf op. 

Hoe en wat

Wist je dat een standaard pak billendoekjes gelijk staat aan de hoeveelheid plastic van 2 PET flessen? Deze kunnen vaak in de oceaan terecht komen en dat is niet oké. Daarom zijn Naïf's Baby Wipes plastic vrij en gemaakt van eucalyptusvezels. Biologisch afbreekbaar, dus een duurzaam alternatief. Ook aan de verpakking is gedacht, deze is gemaakt van bio-plastic met suikerriet als hoofdingrediënt en de box is van FSC karton.

Specificaties
Merk:
Naïf
Materiaal:
Gemaakt van eucalyptusvezels (geen plastic) . Met een lotion van 99% water
Bron:
Ontwikkeld en geproduceerd in Nederland
Milieuvriendelijk:

Je bespaart 16 plastic flesjes

Zonder dat je er erg in hebt gebruik je ook bij het verschonen van je baby heel veel plastic. Een standaard pak billendoekjes staat gelijk aan 2 PET flessen. 

Stap over op Naïf billendoekjes. Die zijn plasticvrij. Dus bespaar je met een eerste aanschaf van deze box direct 16 PET flesjes.