Omschrijving

Als bijen zo belangrijk voor ons zijn, waarom worden ze dan bedreigd en waarom helpen we ze niet een handje? Als je een bijenhotel in jouw tuin plaatst bescherm je niet alleen de solitaire bij, maar help je ze ook bij hun voortplanting. Met de aanschaf van een bijenhotel draag je met een kleine bijdrage bij aan de natuur en de biodiversiteit.

Het bijenhotel is een functioneel design product binnen de Capi biodiversiteitscollectie. 

Elk product uit de Hive collectie bevat een clip aan de achterkant, waarmee de verschillende modellen makkelijk aan elkaar te klikken zijn. Op deze manier creeër je in een handomdraai jouw eigen biodiversiteitshoekje.

Hoe en wat

Capi Europe maakt bijzondere design bloempotten voor binnen en buiten en heeft daarnaast een uitgebreide biodiversiteit-collectie waar dit product onderdeel van uitmaakt.

Biodiversiteit speelt een grote rol binnen Capi. Met de biodiversiteit accessoires lever je een bijdrage aan onze natuur. Met de functionele design producten draagt Capi een steentje bij voor vogels, bijen en vlinders. Samen kunnen we werken aan een betere biodiversiteit. 

De tuinen in Nederland zijn steeds meer aan het verstenen. En dat is jammer, want dit zorgt ervoor dat vogels en insecten geen ruimte krijgen om datgene te doen waar ze goed in zijn. Omdat een groene levensstijl voor veel mensen wel heel belangrijk is, heeft Capi Europe een biodiversiteitscollectie ontworpen. Met de vogelhuisjes, het voederbakje, het vlinderhuisje en het bijenhotel creëer je snel en eenvoudig een eigen biodiversiteitshoekje. En je tuin knapt er ook nog eens van op! Dieren blij, jij blij!

Capi Europe neemt voor haar klimaatcompensatie deel aan het COMACO Landscape Management Project dat duurzame landbouw en bosbehoud bevordert in Zambia. De belangrijkste doelstellingen van het project zijn het verminderen van ongecontroleerde ontbossing en het vergroten van de netto bosbedekking. Dit project draagt bij aan de onderstaande Sustainable Development Goals (SDG) van de Verenigde Naties.

Specificaties
Merk:
Capi Europe
Kleur:
Antraciet
Materiaal:
gerecycled polyethyleen met hout
Afmetingen:
19x23x20 cm

Creëer je eigen biodiversiteitshoekje

Door de zeshoekige vorm zijn de producten uit de Hive collectie heel mooi bijelkaar op te hangen. Met de clip aan de achterkant klik je de verschillende modellen makkelijk aan elkaar. Zo creeër je in een handomdraai jouw eigen biodiversiteitshoekje.

Het bijenhotel, het vlinderhotel en het plantenbakje zijn samen, met 5 euro korting, in één keer te bestellen bij WWF. 

Bekijk de voordeelcombinatie

Dit vind je misschien ook leuk