Retulp Thermos Tumbler Ruby Red
Omschrijving

De Retulp Tumbler Thermosbeker is een elegante thermosfles in een handig en compact formaat. De fles is makkelijk om mee te nemen, bijvoorbeeld naar het werk of onderweg. Het theezeefje is handig als je thee, kruiden of fruit wil toevoegen. Doe bijvoorbeeld heet water en thee of gember in de Tumbler en plaats daarna het zeefje, zo blijven de theebladeren of kruiden in de Tumbler thermosbeker. Hetzelfde kan gemakkelijk worden gedaan met koud water en fruit.

Hoe en wat

Om de plastic soep bij de bron aan te pakken en het aantal plastic flesjes terug te dringen inspireren wij om een aantrekkelijke herbruikbare drinkfles te gebruiken. De consument zal zijn gewoonte om wegwerp flesjes aan te schaffen afleren. Retulp is in 2014 opgericht om deze missie uit te voeren. Neem je eigen fles mee want éénmalig is schandalig! Door Retulp drinkflessen te gebruiken zorg je ervoor dat de enorme berg aan plastic afval niet nog groter wordt.

Voor je zelf - Voor een ander - Voor de planeet

 

Specificaties
Merk:
Retulp
Kleur:
Ruby Red (rood)
Materiaal:
RVS
Afmetingen:
Inhoud: 300 ml, afmetingen: Ø 70 x 175 mm
Wasadvies:
Retulp’s Tumbler is makkelijk schoon te maken vanwege de grote opening. In verband met de isolatielaag adviseert Retulp om de Tumbler enkel met de hand af te wassen.
Vaatwasserbestendig:
Magnetronbestendig:
Milieuvriendelijk:

Handig voor onderweg

Als je veel onderweg bent, zowel privé als voor je werk, dan is het goed en verstandig om genoeg te drinken. Veel mensen doen dat, maar produceren gezamenlijk heel veel plastic afval. Retulp zet zich in voor een betere en mooiere planeet. Een mooie fles voor jezelf en minder plastic afval voor de planeet! 

Dit vind je misschien ook leuk