Nieuw
Omschrijving

NIEUW: de thermosfles van Dopper. De Dopper Insulated houdt je drankje heerlijk warm of juist fris en koel. En meteen help je de wereld te redden van wegwerpplastic. Deze Dopper heeft, net als de 'gewone' Dopper, een inhoud van 350 ml. Ook verkrijgbaar in een extra grote variant (580 ml).

Dopper is inmiddels een begrip op het gebied van duurzame design flessen voor drinkwater. Dopper streeft, net als het Wereld Natuur Fonds, naar het terugdringen van de berg plastic afval veroorzaakt door single-use flesjes. Met de aankoop van deze Throwback Lilac dopper met WWF-logo help je ons niet alleen bij dit streven, je laat het ook nog eens zien aan je collega's en vrienden!

Hoe en wat

Deze Dopper is verantwoord geproduceerd in China en is vrij van BPA en Ftalaaat en is Cradle to Cradle-gecertificeerd.

De Cradle to Cradle-certificering, zoals toegekend door het Cradle to Cradle Products Innovation Institute, is 's werelds meest toonaangevende standaard voor veilige, circulaire en verantwoorde materialen en producten. Dankzij deze certificering kunnen klanten erop vertrouwen dat ze niet alleen bijdragen aan de missie van Dopper om wereldwijd plasticvrije oceanen te realiseren, maar ook dat het product en het productieproces voldoen aan de hoogste duurzaamheidsnormen. 

 

 

Specificaties
Merk:
Dopper
Kleur:
Throwback Lilac (Paars)
Materiaal:
18/8 Roestvrijstaal (fles en dop) , PP — Polypropylene (dop), Tritan (witte bekertje) , Siliconen (rand in de dop en het bekertje)
Afmetingen:
Inhoud: 350 ml, afmeting: Ø 6,0 x 23,6 cm
Vaatwasserbestendig:
Magnetronbestendig:
Milieuvriendelijk:

Wist je dat...

... dit product ook zeer geschikt is als relatiegeschenk? Daarom is het opgenomen in de WWF relatiegeschenken catalogus. Deze kan je gratis downloaden van onze site en staat boordevol leuke en duurzame producten om te geven aan je werknemers of zakenrelaties.