Ons kantoorgebouw

Het Wereld Natuur Fonds zit sinds 2006 in een kantoorpand aan de Driebergseweg in Zeist. Het gebouw is met steun van veel partijen duurzaam gerenoveerd.

 

CO2-neutraal pand

Het kantoorpand van het Wereld Natuur Fonds is een gerenoveerd gebouw, herrezen uit de nog goed bruikbare basis van een oud laboratorium. Het eigenzinnige ontwerp is gebaseerd op een CO2-neutrale strategie. In het pand zijn alleen duurzame materialen verwerkt, zoals verantwoord FSC-hout, gerecycled garen en sloopbeton. De meeste wanden en plafonds zijn afgestreken met het milieuvriendelijke natuurproduct leem. Voor vogels, zoals gierzwaluwen, zijn gaten gemaakt in de oostgevel. Op het dak staan zonnecollectoren en het pand is voorzien van drielaags glas.

 

Bezoek ons pand -in verband met het Coronavirus en in navolging van het advies van het RIVM zal het pand voorlopig niet open zijn-

Je bent van harte welkom om het pand van het WWF met eigen ogen te komen bekijken. Ons bezoekerscentrum 'Pandalobby' is op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur geopend. Adres: Driebergseweg 10 3708 JB Zeist tel: 0800-1962 (gratis) Kijk op onze contactpagina voor uitgebreide contactgegevens en een routebeschrijving.